Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Je léto, milujte se v přírodě!

3. srpna 2011 | 05:00

Potřebujete zpestřit milostný život? Rádi v sexu experimentujete? Nebo vás láká představa, že by vás při akci mohl nachytat někdo cizí? Důvodů pro sex v přírodě je spousta! A proč by taky ne, vždyť letní počasí a milování venku k sobě neodmyslitelně patří! Překvapte partnera a užijte si spolu vzrušující chvíle na neobvyklých místech. Kde všude se můžete v létě milovat?

Ve stanu

Vy dva, tma a jen pár metrů čtverečních. Kdo by odolal milování? Vylezte ze spacáků, spojte svoje těla a vychutnejte si vzrušující pocit, že od ostatních kempařů vás dělí jen tenká stěna stanu. Jaká poloha je nejlepší: Vleže ze strany (takzvaná lžícová), je totiž velmi nenápadná. Na co si dát pozor: Na rozsvícenou baterku, kvůli které byste lidem okolo udělali pořádně divoké představení. A taky na hlasité projevy, na které není nikdo zvědavý.

Ve stanu
Autor: Infografika Blesk

Na posedu

Myslivci tam číhají na divokou zvěř, vy si na ni můžete zahrát. Milování v několikametrové výšce s šumícím lesem za zády má něco do sebe. Tedy, pokud vy nebo partner netrpíte závratí. Jaká poloha je nejlepší: Na koníčka. Na co si dát pozor: Snad jen na blížícího se myslivce a páry, které mají stejný úmysl jako vy.

Na posedu
Autor: Infografika Blesk

V lese

Houbaření nebo sběr borůvek s milovanou polovičkou se může lehce zvrtnout ve vášnivou rychlovku. Při sexu se snažte být potichu, hlasité vzdechy by mohly rušit lesní zvěř. Jaká poloha je nejlepší: Žena se opře rukama o strom a muž přiráží zezadu. Na co si dát pozor: Na ostatní houbaře, klíšťata a mravence. Do lesa nechoďte oblečení nalehko a použijte vždycky repelent.

V lesu
Autor: Infografika Blesk

Na louce

Hrátky na louce můžete spojit s romantickým piknikem, přece jenom láska prochází žaludkem. Rozložte si deku, otevřete láhev vína a navzájem se krmte hrozny, jahodami nebo lahodnými sýry. Jaká poloha je nejlepší: Jestli máte dostatečně velkou deku, můžete si užít všechny oblíbené polohy. Na co si dát pozor: Na náhodné kolemjdoucí, otravný hmyz a spálenou kůži. Namažte se repelentem a opalovacím krémem.

Na louce
Autor: Infografika Blesk

Na pláži

Sex a pláž v létě prostě patří k sobě, ať už se spolu ocitnete u jezera, moře, nebo na břehu české řeky či rybníku. Počkejte si ale na chvíli, kdy budete na pláži úplně sami. Nezapomenutelnou romantiku vám při milování zajistí západ slunce nebo obloha posetá hvězdami. Jaká poloha je nejlepší: Klasická misionářská. Můžete se vzájemně dívat do očí a přitom kontrolovat, zda jste na pláži opravdu sami. Na co si dát pozor: Na zrnka písku, která se vám můžou dostat na intimní místa a způsobit tam nejen palčivou bolest, ale taky infekci.

Na pláži
Autor: Infografika Blesk

Autor: Eva Fraňková