Ne každému účastníkovi kostýmní zadání společenské akce typově sedne. Ne každá žena najde ve skříni ty správné kousky oblečení, má dostatek nápaditosti a vkusu, aby je vtipně poskládala do outfitu.

Se stejným problémem bojovaly i krasavice na party k oslavě podzimní sklizně amerických brusinek. Ta přikazovala barvu těchto plodů zúročit ve stylingu. Některé účastnice použily červenou jako základ, jiné jen v akcentu.

Většina se zadáním, jak kreace dokazují, bojovala. Snaha byla velká, někdy až dojemná. Odvaha nescházela. Moderátorka Jitka Asterová, která mnohdy se stylingem bojuje, kupodivu zvládla úkol na jedničku se vší nadsázkou k němu patřící. Gábina Partyšová se tentokrát držela při zdi a její sošná blůza se nesnášela se zvolenými džínsy. Vicemiss Veronika Chmelířová se jemně pokusila o extravaganci ve stylu lady Ga-Ga a model manželky herce Revaie, Daniely, si nezadal s kreací na Haloween.

Tenhle podnik lze brát jako lekci, že není vždycky jednoduché dostát tématu. I když se to snadné může zdát – přece každá najde doma něco červeného. Nějaký ten doplněk. Někdy je tedy lepší úkol ignorovat. Nesnažit se být brusinkou, white lady, hippie. Nehrát si na oscarovou divu ani retro ikonu šedesátých, osmdesátých let. Někdy je lepší vzdát to. Být srab a suchar, ale s noblesou.

Fotogalerie
6 fotografií