Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující Prostřeno! Večeře v děcáku a zábava s chovanci

19. listopadu 2012 | 11:33

Tak to tu ještě nebylo! Ve vskutku netradičním prostředí dětského domova se odehraje první večeře tohoto týdne. Podivné menu připraví zakřiknutá studentka Anna (20), která zde ještě pořád bydlí.

Čtyři velmi mladé ženy, z nichž některé jsou dokonce už matky, a jeden nadšený amatérský kuchař se na diváky těší na Vysočině. Týden bude mít zajímavý vývoj i začátek. První večírek se odehraje v dětském domově, kde bydlí dvacetiletá hostitelka. O zábavu se postará tamní mládež.

Anička, která se po smrti maminky i babičky ocitla v dětském domově, sem pozve i své zatím neznámé soupeře. Přála by si někoho staršího, ale přijdou vrstevníci.

Mladá studentka dětský domov považuje za svůj druhý domov a nedá na něj dopustit. Pobývá tam teď hlavně o víkendu, přes týden přespává u sestry, protože do vesnice Senožaty je špatné spojení a ona studuje vysokou školu polytechnickou v Jihlavě, obor cestovní ruch.

Recept na plněná rajčata na předkrm si vymyslela sama, na internetu ji nic nezaujalo. Kombinace jídel se zdá hostům podivná.

Hlavní chod je trochu studený a balkánský sýr se prý nehodí ke sladkým švestkám, kterými naplní vepřové roládky. Tvarohové řezy korunují večeři, během níž zakřiknutá hostitelka neumí rozproudit hovor, Anička toho o sobě moc neřekne.

O zábavu se postarají děti z domova, nacvičily úplnou estrádu. Předvedou break dance, zarapují, zazpívají, zahrají a zatančí břišní tance. Anička si nakonec popláče, přesto doufá, „že by na ni maminka byla pyšná“.

Vytáhnou holky z Václava jeho sexuální orientaci? Jako největší kritička se zatím jeví Radka. Jak si se svým menu poradí ona?

Podívejte se na mladé a neklidné z Vysočiny v dalším premiérovém týdnu pořadu Prostřeno! na Prima family každý den v 18 hodin a dozvíte se to!

Video se připravuje ...