Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Vynervovaný hostitel kritiku nezvládne, zhroutí se

31. října 2012 | 10:02

Nervy soutěžících pracují na plné obrátky! Soutěživý perfekcionista Honza propadne panice a začne dělat chyby. A to toužil po výhře.

Jan je velmi soutěživý a rád dělá všechno na sto procent. Vystudoval psychologii na Sorbonně a svoje chování také rozebírá během své večeře. Není to úplně konverzační téma, což by mohl jako psycholog vědět, ale nervozitou „zjančí“ a je to zkrátka silnější než on. Přitom vaří dobře jako všichni účastníci.

Ve středu vaří frankofil Honza (36)

Bezdětný a ženatý Honza o sobě říká, že žije běžným manželským životem, „kde on musí poslouchat a dávat prádlo správně do pračky“.

Jan má za sebou studium psychologie ve Francii, má rád Paříž a pro Francouze stále pracuje, i když jako vedoucí výroby a překladatel. I jeho menu bude ovlivněno sladkou Francií.

Soutěživý Honza chce udělat pro vítězství vše, ovšem zapomene u toho na francouzský esprit a také na salát, spíš předvede svůj temperament Býka.

Hostitel se hroutí při první výtce, že brambory jsou studené, nebo když Veronika nemusí smažený kozí sýr.

Přitom holky mu jehněčí chválí, maso i šťáva jsou výborné, stejně tak oba moučníky – čokoládová pěna i koláčky se povedly.

Kdyby Honza tak tvrdohlavě neomílal svoje pocity, taktiku a šance, atmosféra u stolu by byla uvolněnější. Karatista Jan je prostě soutěživý…

Video se připravuje ...