Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nemilosrdné Prostřeno! Jsi flegmatička, setře brutální hráčka hostitelku

15. října 2012 | 14:26

Nuda v Brně se tentokrát nekoná! Mezi ženami to tenhle týden občas pořádně zajiskří. Pondělí prokleje čarodějnice Jitka svým neustálým rýpáním do vynervované hostitelky.

„Je flegmatická, všechno je jí jedno,“ myslí si o své soupeřce nadmíru sebevědomá hospodská Jitka. Ta přišla hrát a předvede to celkem brutálně hned první večer, si najde důvody ke kritice.

„Nemáš tam petrželku,“ uslyší pondělní hostitelka Monika od Jitky další výtku. Také by polévka mohla být slanější, teplejší a méně sladká... „Polévka pro mě byla zklamáním,“ přidá se ke kritice ctižádostivá podnikatelka Petra.

Nejvíce jí vadí mouchy, kterých je na vesnici v letním dnu v kuchyni a u jídla plno. Jedna mucholapka to nezachrání. Také se jí nelíbí Jitčiny hostitelské kvality a nezvládnutá dětská zábava. Jen moučník, o němž si Monika myslí, že je geniální – broskvové taštičky – pochválí.

Svobodná maminka Monika (25) by výhru uvítala. Dovybavila by si byt a chtěla by s dcerkou jet na dovolenou na Vysočinu. Bohužel si svoji večeři nepřipravila do detailů, něco podcenila, něco vysušila...

Bude v Brně nuda, nebo prima zábava? To uvidíte, když si nenecháte ujít další porci domácího vaření – tentokrát na jižní Moravě už v 18 hodin na Prima family. Už teď je ale jasné, že vy se při sledování Prostřeno! nudit rozhodně nebudete!

Video se připravuje ...