Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Namyšlená mrcha Alena odmítne nabízené přátelství!

10. října 2012 | 16:35

Vulgární a nesnesitelná Alena už od začátku týdne kazí ostatním soutěžícím pohodovou atmosféru. A vyznamená se i tentokrát. Namyšleně odmítne přátelství, které jí vstřícná Stefanie nabídne.

"S takovým člověkem se já rozhodně stýkat nebudu," konstatuje Alena z Děčína, když jí benevolentní zpěvačka Stefanie (46) neprozřetelně nabídne své přátelství.

Za hlavní chod Stefi hostitelku pochválí a Alenu provokuje její optimistický přístup k soupeřům. Nemůže jí proto ani vystát.

"Až moc pozitivní" Stefanie jí doslova leží v žaludku. Už v úterý proto do o generaci starší soupeřky "šije". Dráždí jí totiž tím, že "má snad klíče od všech dveří života, všude byla, všechno ví a všechno zná".

"Ten její charakter klesá opravdu hodně nízko. Tak nízko, že ponižuje sama sebe," reaguje zpěvačka, která kvůli účasti v soutěži přijela až z Německa, kde v současné době žije.

Alena ale na pocity ostatních zvysoka kašle a nestydí se za to, že „je mrcha a že chce vyhrát“, podobný přístup si prý doba žádá. Je rozhodnutá, že pro výhru „půjde i přes mrtvoly“.

Video se připravuje ...