Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

VIP Prostřeno! nebo Prolito? Zpitý abstinent Kotvald řádil jako utržený ze řetězu

9. října 2012 | 05:00

Populární zpěvák 80. let minulého století, Petr Kotvald (53), se pořádně rozjede. Víno u cvičitelky Hanky Kynychové (44) totiž poteče proudem, a jindy abstinující hvězda pop music opojnému moku neodolá.

„Dneska to není Prostřeno!, ale Prolito,“ žertuje Petr Kotvald, který má veselou "opičku" po mnoha letech. Hostitelka, která na jeho písničkách vyrůstala, si pozvala sommeliéra, aby víno bylo, jak se patří. A pan vinař dolévá a dolévá...

„Já nepiju vůbec, jsem skoro abstinent. Nyní jsem to po letech porušil. Měl jsem v rodině několik odstrašujících příkladů, co s člověkem dokáže udělat alkohol, tak jsem si řekl, že ho k životu nepotřebuju,“ přiznává pak zpěvák.

I když večeře u Hanky zpočátku probíhala poněkud rozpačitě, víno nakonec odbouralo všechny zábrany. Ovínění hosté si spolu nakonec dokonce zazpívali u pravé moravské cimbálovky. A došlo i na taneček na terase.

Herečka Alice Bendová je po tom všem skvěle naladěná a má cukání pomáhat hostitelce v kuchyni. „Tady seď na řiti a užívej si!“, uzemní jí Hanka obratem, razíc heslo z rodné Moravy.

Video se připravuje ...