Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

VIP Prostřeno! Lidi jsou svině!, tvrdí zhnusená Mašlíková. Opitý Upír jí pomlouval za zády

4. října 2012 | 05:48

Vyhrocené situace zažili soutěžící u další hostitelky, sexbomby Hanky Mašlíkové (30). Václav Upír Krejčí se opil a o Hance mluvil za jejími zády. To jí zkazilo náladu. A stalo se toho mnohem víc... "Lidi jsou svině," zhodnotila nakonec večer znechucená modelka.

Další hostitelka, modelka Hanka Mašlíková se přiznala k tomu, že s kolegyní Dominikou Mesarošovou se donedávna ani nezdravily. Po šesti letech se dámy nakonec údajně "usmířily".

O tom, že je to přece jen trochu ozbrojené příměří, se opět přesvědčíte ve čtvrtečním VIP Prostřeno!, kdy jako první uvaří Hanka Mašlíková a Dominika najde už v polévce vlas.

„Mám tady vlas. Ten ale není tvůj, Hanko, ty máš blonďatý. Může se to stát, ale nemělo by,“ stěžovala si modelka. „Přišlo mi to od ní nechutné. Dominice tam mohla klidně spadnout i řasa,“ byla přesvědčena hostitelka.

S roast beefem má problém Václav Upír Krejčí. Zhodnotí ho jako „tuhý a suchý,“, to holkám maso chutnalo. Poněkud tuhá a suchá je však i konverzace, atmosféra u stolu téměř zamrzla.

Václavově kritice nakonec neujde ani dezert Bombay Orange. Ten byl pro Upíra tak kyselý, že si na pomeranč nasypal vrchovatou lžičku cukru. Koriandr zase byl moc výrazný... „Dezert nejhorší, co jsem kdy jedl. Bylo to strašně kyselé,“ prohlásil nakonec.

Atmosféra však začne markantněji houstnout v moment, kdy dojde na "zábavu". Hosté totiž s plnými žaludky mají uklízet koňské bobky ve stáji.

„Nemám problém s tím, abych vzala vidle do rukou,“ říká Kateřina, která to od kolegyně bere jako hec. To Dominika má na věc úplně jiný názor. "Tak na to zapomeň!", vmete Hance rovnou. Nakonec ale udělá, co je třeba. A o to tady zřejmě šlo. Chtěla snad Hanka vidět Moniku kydat hnůj?„Zábava dobrá, protože nás neučila jezdit na koni, toho jsem se bál," konstatoval Upír Krejčí, který už měl něco upito. Na adresu hostitelky, která není hluchá, toho ale pronesl ještě mnohem víc. A dokonale jí tím zkazil náladu.

"Upír je značně opilej a já jsem doplatila na to, že jsem chtěla bejt hodná, a dneska jsem to odnesla, protože lidi jsou svině," prohlásila byť s úsměvem zklamaná Hanka, která zaslechla něco, co neměla.

"Už toho mám plný zuby a dneska půjdu spát zhnusená!", zakončila nakonec svůj večer naštvaná modelka. Co "pěkného" o ní vlastně Upír říkal? A kdo z tohoto VIP kvarteta získá nejvíc bodů a pojede na zájezd k moři? Sledujte čtvrteční VIP Prostřeno! na Prima family už ve 20 hodin!

Video se připravuje ...