Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Válka silikonových prsatic pokračuje, zlatokopky si šly po krku

2. října 2012 | 05:00

U stolu bude hodně dusno. V další sérii VIP Prostřeno! se totiž sejdou dvě největší sokyně českého modelingu. Nepřehlédnutelné "vyvinuté" zlatokopky Dominika Mesarošová (27) a Hanka Mašlíková (30). O žhavé chvilky tak nebude nouze.

„Nesnášely jsme se, nechtěly jsme společně ani předvádět. Když jsem se dozvěděla, že budeme točit, tak jsem řekla, že bych si přála, aby se vztahy urovnaly,“ říká Mašlíková.

Po šesti letech, kdy spolu doslova válčily a rušily společné akce, se nakonec dámy "usmířily". „Já jsem jako starší ustoupila,“ tvrdí Hanka, která prý jako první navrhla smír.

Jenže jak se během natáčení ukáže, nejlepší přítelkyně z nich asi hned tak nebudou. I když si před objektivy kamer hrají na kamarádky, je znát, že je to přece jen tak trochu ozbrojené příměří, kam se vloudí občas nějaká ta bodlinka.

„Hanka se u každého vztahu nadchne, a pak to nedopadne dobře,“ rýpne si do starší kolegyně Mesarošová, která si o sobě myslí, že je "dobrosrdečná, cílevědomá a svědomitá". Ta na večeři u Václava Upíra Krejčího dorazila se zpožděním a přítomnost Mašlíkové jí vyrazila dech.

„Hlavně doufám, že z toho nebudeme zelený,“ doufá zase Hanka, když si přečte Dominičino tajemstvím zahalené menu.

Jak spolu Dominika s Hankou nakonec vyjdou? Poteče krev? O tom se přesvědčíte v dalším VIP Prostřeno! na Prima family už v úterý ve 20 hodin!

Video se připravuje ...