Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

VIP Prostřeno! Homolová plešatí a nadává Šmuclerovi, nahý Merunka se válí ve vířivce!

20. září 2012 | 05:00

Závěrečné VIP Prostřeno! bude doopravdy zajímavé! Uvaří kritická Dana Homolová, které do jídla neustále padají vlasy a doktor Roman Šmucler, který své hosty pozve přímo k sobě do práce! Předtím si ale od své sokyně Homolové vyslechne pár nemilých slov.


„Vašku, žádné poznámky,“ vzkazuje hned na začátku komentátorovi Vydrovi jeho exmanželka Dana Homolová. Herečka, producentka a produkční dodává: „Já jsem vařila, akorát ty jsi to nejedl.“ Tak snad to dnes večer dopadne lépe. 

Homolová nevaří, ani nepamatuje

„K vaření nemám vůbec žádný vztah,“ přiznává sváteční kuchařka Dana, kterou celý proces poměrně stresuje. „Nechápu, že někdo stojí šest hodin u plotny celej zpocenej, pak se to za pět minut sní a ještě rychleji to vyjde ven.“

Lucie doufá, že to paní Dana „zvládne levou zadní“, kuchařka ale tvrdí, že „už je to tak dávno, co něco vařila, že si to ani nepamatuje“.

Vlasy v jídle!

Ale protože chce vyhrát zájezd, udělá možné i nemožné. Roman Šmucler najde v jídle vlas a demonstrativně ho ukáže na kameru, protože „škodolibost národa je třeba podpořit“.

Za to si vyslechne, že je hajzl, hamižný, a skoro dostane facku! „Mimochodem, já si myslím, že ten chlup byl jeho, pelichá mu hlava,“ ozve se zcela vážně dotčená kuchařka. Ale je to doopravdy Šmucler, kdo pelichá?

Zábava to nezachrání

Další vlas najde v jídle Lucie Hadašová. Protože je dvoubarevný, nepochybuje o jeho původu. Hostitelka má právě dost, ale spoléhá na atraktivní zábavu, kterou zorganizovala. Ta je ale zklamáním!

Hned po Daně Homolové se do přípravy večeře pustí doktor Roman Šmucler

Hosté včera dostali od posledního hostitele za úkol vzít si plavky, ale když přicházejí do rozlehlého objektu sanatoria Na Pleši, přemítají, zda si neměli vzít rubáš, protože se bojí, že skončí na patologii nebo na pitevně.

I když je doktor Roman Šmucler v nemocnicích jako doma, přesto – nebo právě proto – podcení, jak nápis onkologie s dámami otřese. K úlevě všech je nemocniční pokoj, kde se to všechno odehraje, nakonec docela útulný, postel přijde vhod přejedené Daně Homolové.

Šmucler světoběžník

„Baví mě žít různé životy v různých místech, protože nevím, kolik toho života mám ještě vymezeného,“ říká o sobě třiačtyřicetiletý úspěšný lékař a podnikatel, který toho za svůj život už stihl poměrně hodně. „Je to světoběžník, procestoval celý svět, jedl v každém koutě planety. Takže tipovat, co uvaří?“ váhá s odhadem Zbyněk Merunka, přestože zná hostitele nejlépe.

Znovuzrozené celebrity

Nejúspěšnějším bodem večera byla závěrečná péče a rehabilitace. Žádné skotské střiky, jak si myslí Dana. „To by mu bylo podobné, aby nás umlátil studenou vodou,“ říká. I Zbyněk si libuje ve vířivce. Celebrity jsou jako znovuzrozené a těší se na dezert.

Homolová vyhrožuje smrtí

A poslední kuchař je na svůj dezert právem pyšný. Pokud se tahle partička ještě někdy sejde, tak už prý bez jídla. „Jestli mě někdo pozve na večeři, tak ho zabiju!“ vykřikuje Dana Homolová, a jak to tak vypadá, po tomto VIP PROSTŘENO! už asi zase léta nic neuvaří.

KDO VYHRAJE ZÁJEZD K MOŘI? NEZAPOMEŇTE SLEDOVAT VIP PROSTŘENO! VE ČTVRTEK VE 20:00 NA PRIMA FAMILY!

Autor: ema
Video se připravuje ...