Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prostřeno! Vulgární Monika hosty nazývala svině*i a házela jídlo z okna

12. září 2012 | 05:00

Dramatický průběh mělo úterní Prostřeno! Ze začátku zakřiknutá Monika (24) se pěkně rozjela. Nejdřív vyhodila oknem salát, v průběhu večeře nevybíravě napadla své hosty a později z bytu kvůli bezvýznamné poznámce vyrazila i benjamínka Pavla. Ten musel jíst na chodbě paneláku.

"Chci hlavně dokázat přítelovi, že to není tak, jak on furt říká, že na to nemám a že to nedám," říká se slzami v očích Monika. Ale má na to? Ona sama je přesvědčena o tom, že má se svým menu dokonce šanci vyhrát.

zprvu zakřiknutá Monika se pěkně rozjela a při vaření si nešla pro ostré slovo daleko. Tolik vypípaných výrazů snad ještě nikdo z nás na televizní obrazovce nezažil.

"Ty vole, to bude v prde*i, já sem nějak neodhadla ty vejce. Ale já sem naprosto v klidu. Mně to žíly netrhá, já se z toho nepose*u," komentovala přípravu svého podivného předkrmu.

Tím to však zdaleka neskončilo. Následoval monolog plný vulgarismů, na jehož konci Monika už nezvládla své emoce a vyhodila salát rovnou z otevřeného okna ven na ulici. "A už toho mám plný zuby. Já se na to můžu vysr*t," pronesla rozhořčeně. A to ještě netušila, jak hosté zhodnotí předkrm a zkritizují kupované hranolky.

"Co kdybyste třeba přestali řešit ty hranolky a rozebírali byste třeba to maso. Já sem zvědavá na tebe, jak budeš vařit ty," začala opět ztrácet nervy hostitelka a pustila se do pohledné Šárky, která jí byla už včera na první pohled nesympatická. Takhle to dopadá, když někdo neumí přijmout oprávněnou kritiku.

"Nechápu, co je špatnýho na kupovanejch hranolkách. Je vidět, že všichni taktizujou a že jsou to svi*ě, který si hledaj ňáky důvody," okomentovala pak na kameru upřímnost svých hostů.

A proč jediný muž týdne nakonec skončil ve vyhnanství na chodbě za zabouchnutými dveřmi? Protože vytočená Monika taktika a kritika Pavla vyrazila bez milosti za dveře i s moučníkem.

"Tady si to sníš a až ti zklidne hlava, tak můžeš zaťukat a vrátit se zpátky," pronesla, než zabouchla vchodové dveře. Flegmatický student to naštěstí bral s humorem.

Zkrátka, tohle jste v Prostřeno! ještě neviděli!

Video se připravuje ...