Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

První milostná zápletka v Prostřenu: Harašení místo šmejdění!

30. srpna 2012 | 05:00

Tomu se říká nevázané orgie. Takovýhle "grupáč" Prostřeno! ještě nezažilo. Nezáživná zábava se Ditě tak trochu vymkla z pod kontroly. Nadržená Marcela zatáhne Maroše rovnou do postele. A ostatní se k nim ochotně přidají.

"Podívej se na tu postel. Vlezeme si spolu do ní, pod peřinu," špitá Marcela Marošovi do ouška v Ditině ložnici. "Pojď, jdem do toho," snaží se ho s potutelným výrazem ve tváři svést.

"Teď?", nevěří svým uším stydlivý Maroš. "Jo, uděláme to!," nepřestává ho přemlouvat mladistvě vyhlížející brunetka, která bere život s humorem.

Není divu, že "tlačí na pilu". Vždyť už moc času na nějaké to intimní sblížení nezbývá. Brněnské Prostřeno! se pomalu chýlí ke konci.

A společenská Marcelka se už v pondělí netajila tím, že se jí provozní Maroš líbí. A proč by ne. Je svobodná, má šestnáctiletého syna a svůj život hodnotí jako neustálý stereotyp a spěch.

Zafunguje snad tentokrát oblíbený pořad Prostřeno! i jako seznamka? A kdo nakonec pojede na vysněnou dovolenou? Že by to byli dva čerstvě zamilovaní soutěžící? Sledujte Prostřeno na Prima family už v 18:00 hodin.

Ve čtvrtek prostírá decentní sluníčko Dita (33)

Po včerejšku se hosté těší, že se u Dity dobře najedí, a nemýlí se. Jen Dana si pro jistotu přinese bagetku jako obranu proti nenáviděné italské kuchyni. „Určitě to bude zase s kořením, jako je bazalka a takový různý fujtajble.“

Dita uvaří u přítele v Kuřimi v krásné moderní kuchyni vydatnou poctivou bramboračku i své nejoblíbenější jídlo – hovězí na víně. A budou to líčka!

„Obšlehla jsem to od pana Pohlreicha, ale přizpůsobila jsem si to,“ říká o slavném receptu sympatická kuchařka, která si jídlo tzv. „poditila“.

Dává méně vína a více zeleniny než „šéf“, takže líčka s kaší spíš připomínají svíčkovou. "Ušetřený" mok pak radši naleje do svých útrob.

A jako dezert udělá panna cottu, čímž se s další bruschettou týdne pasuje na největší soupeřku favorita Maroše.

„Jednoznačně si myslím, že ta moje bude nejlepší,“ kasá se s trochou nadsázky sebevědomě Maroš. Pro většinu soupeřů je italský dezert překvapením a Dita se bude modlit, aby jí vanilkovo-smetanový krém stačil ztuhnout.

Neubere jí ale body, že své hosty donutí žehlit? A kdo může za to, že se plánovaná "zábava" nakonec zvrhne a všichni spolu skončí v jedné posteli? Nevěříte? Tak se na vlastní oči přesvědčte už dnes v 18.00 hodin na Prima family.

Video se připravuje ...