Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP Prostřeno! Arogantní Tachecí ponižuje Adamcovou před národem

30. srpna 2012 | 13:19

Nemístné poznámky, útočné vystupování. Ani významné pohledy ostatních soutěžících a hustá atmosféra u stolu nepřinutily sebevědomou Barboru Tachecí "přibrzdit". I během dalších dvou večerů nepřetržitě "ryje" do všech přítomných. Nejvíc však do něžné blondýnky Martiny Adamcové, na kterou si očividně "zasedla".

"Dobrou chuť!", popřeje všem slušně Martina. A to by snad ani nemohla být Bára Tachecí, kdyby zůstala zticha a začala v klidu jíst. 

"No dobrou chuť! Ale tak to jsme už snad říkali, ne?“, začne opět vyvolávat konflikt s představitelkou četařky Babinčákové v Tankovém praporu.

„To ano, ale to bylo na kameru!“, snaží se oponovat Adamcová, ale jenom tím přileje "olej do ohně".

“Já nerozlišuji co je na kameru a co mimo kameru, a proto TY budeš všemi milována a..." "...Ty všemi nenáviděna…!", doplní za ní pohotově Martina.

„Ty seš zkrátka něžná půvabná laskavá blondýna, já jsem arogantní a drzá…!", dodává rozjetá novinářka.

Video se připravuje ...
Božský dezert Karla Vágnera • VIDEO: FTV Prima

Ušetřen jejích "jedovatých" poznámek však nezůstane ani světoznámý módní návrhář Osmany Laffita, který je ve čtvrtek prvním hostitelem.

"Mně v tom vadí ta ČESKÁ řepa," prohlásí Bára, když čte Osmanyho menu. "A proč tu není taky vidlička, k dezertu?? Mně to nejde nabrat… KONEČNĚ CHYBA!!!", vehementně v průběhu večera upozorňuje na pomyslnou chybu.

"Osmany, já nechci práskat, ale ráda bych Tě informovala o tom, že Martina o tvém dezertu řekla, že jsou to obyčejné pracny,“ snaží se pak "šplhnout" si u návrháře.

Ten už má ale jejího chování doslova "po krk". Dokonalý hostitel totiž touží po dokonalé harmonii u stolu. „Nechci ty pitomý blbosti, co děláte. To neni chezky,“ rozčílí se právem.

Zachrání to digestiv a kubánský doutníček? A kdo nakonec pojede po všech těch hodech na zájezd k moři? A sejde se ještě někdy tahle povedená VIP čtveřice? Sledujte VIP Prostřeno! na Prima family už ve čtvrtek ve 20:00 hodin.

 

Video se připravuje ...