Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Horko a pára ve VIP Prostřeno! Četařka Babinčáková vrací úder. Tachecí, urážet umíš, vařit NE!

29. srpna 2012 | 13:34

Osobní útoky, urážky, kritika hostitelky. Razantní novinářka Barbora Tachecí (49) nezůstala své pověsti nic dlužna. Během včerejšího dílu VIP Prostřeno! národu ukázala, že jízlivá a rýpavá umí být i v "soukromí".

"Říká se o ní, že je řízná. Její odpovědi na všechno byly až moc tvrdý. Jako kdyby útočila na nás," svěřil se pak na kameru světoznámý módní návrhář Osmany Laffita.

Asi nejvíc se však nekompromisní Bára "obouvala" do herečky Martiny Adamcové (46), známé u nás především jako četařka Babinčáková z populárního Tankového praporu.

Ta se jí přitom snažila v prvním okamžiku zavděčit. A pak už jen toužila zažehnat vznikající "dusnou" atmosféru, která u stolu začínala panovat. Marně! Vše se naopak otočilo proti ní.

Rázná Tachecí Martinu nakonec dokonce obvinila ze lži. A to vše jen kvůli chilskému vínu, které ke svému italskému menu podávala. Herečka přitom jen chtěla společensky konverzovat a zeptala se na důvod této volby. To však neměla dělat.

"Martino, vy jste to víno ochutnala mnohem dřív. To prostě není dobrý, abyste tady před diváky říkala nepravdu!", obula se do překvapené Martiny, která jen chtěla být milá.

Když se pak hostitelské role obrátily, Tachecí drsně zkritizovala společenské šaty, do kterých se Martina převlékla. 

"Na hosty jsem skutečně chvílemi útočila, aby nebyla nuda, která občas hrozila. Mám pocit, že na to dokonce tak trochu čekali a já samozřejmě dostála své image," prozradila Bára Tachecí v rozhovoru pro deník Aha! a k necitlivé kritice oblečení Martiny dodala:

"O jejím kulinářském umění se polemizovat nedalo, o její skvěle zvládnuté hostitelské roli taky ne, tak co mi zbývalo, než si šťouchnout do jejích převleků."

Že by to byla závist? Už teď totiž zřejmě Bára Tachecí tuší, že její menu na vítězství rozhodně nemá. Martina jí totiž o dva body předstihla.

Video se připravuje ...