Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Proč bojují celebrity ve VIP Prostřeno: 40 tisíc za den vaření!

2. srpna 2012 | 19:01

České hvězdy se za plotnou nenaparují jen tak! Ve VIP Prostřeno! se nejen dobře najedí, ale dostanou za to i královsky zaplaceno. Za pár hodin účinkování v kulinářském pořadu shrábnou čtyřicet tisíc korun

Každý chce vyhrát zájezd a tučný honorář, který inkasují, jim nestačí! Když jde o výhru, každý v show bojuje za sebe. Přestože by si celebrity mohly dovolit zaplatit nákup levou zadní, nechávají si celý účet zatáhnout od produkce. K tomu dostanou za námahu ještě k dobru honorář 40 tisíc korun. „Myslela jsem si, že mi zaplatí jen nákup. Byla jsem překvapená, když jsem dostala další tisíce a pak jsem vyhrála ještě i zájezd,“ prozradila Blesku jedna z hereček, která se objevila v pořadu.

Celebrity vaří a peníze lítají

A to zdaleka není všechno. V hlavním vysílacím čase na Primě dělají známé tváře reklamu nejen sobě, ale hlavně restauracím, kde většina z nich vaří. Tečkou pro vítěze je ještě zájezd, který můžou získat za body. Nestalo se, že by ho některý ze soutěžících daroval tomu, kdo to potřebuje. Dobročinnost se v Prostřeno! nenosí. „Myslel jsem, že mi Martina Gavriely zájezd daruje, jelikož ona byla tři měsíce v Dominikánské republice. Byla by to pro mě svatební cesta,“ doufal Pomeje. Jenže zázrak se nekonal. Gavriely letěla na dovolenou s mámou.V předchozím týdnu zvítězil Oldřich Navrátil, a i když měl naplánovanou dovolenou do Portugalska, tak si výhru v podobě dalšího zájezdu rád nechal.

Kamarádky jen naoko

Říká se, že kolik lidí tolik chutí a je tedy logické, že nemusí jídlo chutnat všem. Jenže někdy se v něm soutěžící rýpou až moc. Už zítra se jako kritička menu a možná ještě více samotné hostitelky předvede Markéta Hrubešová. Pouráží večeři Kateřiny Brožové a na všem najde chybu.

Hrubešová uráží Brožovou

Kateřina Brožová (44) se opravdu snažila, a přestože nevařila ve své kuchyni, kde to zná, bojovala statečně. Připravila lahůdkové menu o sedmi chodech, přesto ji Markéta Hrubešová (40) rozdupala.

Dokonce se hned na začátku přípravy jídla Brožová pěkně spálila o horký hrnec! Pro hosty připravila i přehlídku aperitivů. „Aspoň v něčem jsem vás chtěla trumfnout,“ vysvětlila herečka. To jí bylo ještě do smíchu. Jenže Hrubešová je hodně soutěživá, a proto hostitelce dávala zabrat. Zatímco pánům tekly sliny a k jejich chuti se zřejmě přidala i krása Kateřiny, Markéta, která vydala kuchařku, vždy našla chybu. „Soupeřka se usmívá, vše ale sleduje ostřížím zrakem,“ uvědomovala si herečka.

Autor: Katarína Krajčiová, lmk
Video se připravuje ...