Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kořínková hvězdou nové reality show! Odnese si 750 000 korun

19. července 2012 | 07:00

Vařit sice neumí, krásná už není, šikovná už vůbec ne, ale diváky k obrazovkám přitáhne. Sledovanost Lenka Holas Kořínková (56) zkrátka na lidi funguje jako magnet. Potvrdila to její účast v oblíbeném pořadu VIP Prostřeno! Vedení televize Prima jí proto nabídlo nový pořad – vlastní reality show. A odměnou je neuvěřitelných tři čtvrtě milionu.

Ptáte se za co? Za svůj životní příběh. A dá se předpokládat, že na účast v nové reality show bývalá herečka, dnes učitelka angličtiny, kývne. Nabízená částka je totiž vskutku pohádková. A Lenka peníze potřebuje. Právě finance totiž rozhodly i o její účasti v pořadu VIP Prostřeno!

Když se zarytá propagátorka dělené stravy objevila na obrazovce, sledovanost okamžitě prudce vzrostla. Vedení televize se proto odhodlalo pro riskantní krok. Nabídlo jí práci.

„Oslovili ji s tím, že by od ní chtěli koupit její příběh. Bylo by to dělané formou reality show a Lenka by vyprávěla střípky ze svého nelehkého života,“ prozradil Blesku zdroj z televize s tím, že za prodanou zpověď by zinkasovala pořádný balík peněz.

Lenka Kořínková
Autor: Reprofoto ČT

Kořínková je jedna z mála celebrit, které mají o čem vyprávět. Její knihy o hubnutí šly kdysi na dračku, dnes má ale zpěvačka hluboko do kapsy, a proto by jí téměř milion korun přišel určitě vhod.

A Kořínková by se navíc mohla odrazit ode dna, na které padla. V neposlední řadě by si na své přišli i diváci… Vy ale na nový pořad čekat nemusíte. Už ve čtvrtek se Lenka opět předvede.

Věčně nespokojená a nešikovná dietářka "vystrčí své drápky" i u posledního hostitele tohoto týdne. Co vykouzlí vynálezce „trapnomagie“ soupeřům na talíř? Během show se mu prý povede každý pětadvacátý trik, tak to snad nebude platit o jeho vaření. Uvidíme...

Sledujte dnešní VIP Prostřeno! na Prima Family už ve 20:00 hodin.

Hustá vtipná kaše hustého vtipálka Richarda Nedvěda

Poslední hostitel se má. Normálně prý vstává v jedenáct, ještě chvilku poleží, projde internet a jde si někam zakouzlit. Dnes ale musí nakoupit a uvařit. „Umím polívku a topinky taky umím dobře,“ říká o svém vaření Richard Nedvěd, který začal s kouzlením v šestnácti letech.

Hlavní chod si hosté budou muset uvařit společně sami
Autor: FTV Prima

„Mám rád křečky a saláty, ale vůbec nemám zajímavej soukromej život," myslí si kouzelník, který se chystá vařit v úplně prázdném bytě, kam se právě nastěhoval. Přitom mu přítelkyně dělá asistentku. „Vleze mi do bedny a ve vší slušnosti ji přeříznu," svěřuje se Richard.

Pro Lenku je Ríša miminko, pro Heidi, která obdivuje jeho práci, favorit. Co ale až ochutná jeho improvizovaný Caesar salár a ratatouille? Lukáš tipuje soupeře na "nějakou vtipnou kaši“, bude to ale kaše krupičná.

Jak tohle dopadne?
Autor: FTV Prima
Richard svádí v kuchyni skutečný boj. Na mobilu si čte recepty z internetu, tyčovým mixérem šlehá zálivku i s římským salátem. V jeho holobytě chybí vývrtka, podaří se láhev teplého vína otevřít botou?

„Předkrm byl hrozně legrační, v mých představách byla mísa veliká, tak jsem zklamaná," stěžuje si Lenka nad svou pidimističkou. I Heidi by si přidala: „Caesarův salát mě chutnal moc, škoda, že ho bylo tak málo,“ říká Heidi, která, přestože prý na zeleninu není, docela si pochutnala i na ratatouille, jež mohlo být teplejší a měkčí.

Richard prostírá v holobytě
Autor: FTV Prima

Vařila myšička kašičku – tak to tu ještě nebylo. A vařili ji všichni. „Já jsem dlouho krupičnou kaši nejedla ani nevařila, bylo to zajímavé, takže jsem si to zopakovala," směje se Heidi Janků. Jak ale ohodnotit společné dílo? „Deset bodů postačí,“ napovídá hostitel Richard.

„Byla to velká recese,“ soudí Lukáš. Byly v kaši hrudky? Byla dost sladká a maštěná? Splňovala kritéria Lenčiny diety? A co přišlo po kašičce? Hlavolam! A bláznivý dezert korunuje bláznivou večeři. Kdo najde v „Harryho jablku“ místo hvězdičky blesk, je Harry Potter! Kdo to bude? A kdo pojede k moři? Dozvíte se už dnes!

Autor: Lenka Chvostová, Katarína Krajčiová
Video se připravuje ...