Přemýšlíte o jarní očistné kúře? Máme pro vás návrh

Přemýšlíte o jarní očistné kúře? Máme pro vás návrh
Prezentace klienta
  11. dubna  2018 
 00:00

Jaro, to je ideální čas pro očištění těla, které je po dlouhé zimě doslova zanesené škodlivými látkami a funguje s vypětím všech sil. Pomůžeme vám shodit prvních pár kilo – bez námahy a velice rychle. Díky přípravku H2Out.

Co může za nadbytek 5-15 litrů „zbytečné“ vody v našem organismu?

Voda je nejzáhadnější a nejdokonalejší tekutinou na planetě zemi. Ovšem i když je životně důležitá, tak její příliš velké množství v našem těle může být škodlivé. Tomuto stavu se říká „vodní intoxikace“ a je to stav, kdy je v našem těle příliš velké množství vody. H2Out má pozitivní účinky na vaše tělo. Obsahuje fit kombinaci přírodních extraktů jako zelenou kávu, kopřivu, extrakt z kaštanu, kofein a působí velice intenzivně. S produktem H2Out je tedy výsledek velice rychlý a extrémní!

Kopřiva přispívá k normální funkci ledvin. Fenyklová silice podporuje vylučování moči, extrakt semene kaštanu příznivě ovlivňuje trávení a zbavuje pocitu těžkých nohou. Vše doplněno o extrakt zelené kávy a bambusovou vlákninu.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz/

Příčiny zadržování vody v těle

Sedavé zaměstnání, minimum pohybu, špatný pitný režim a nevhodné stravování, překyselený organismus, hormonální antikoncepce, léky. Kombinace těchto faktorů vede nejčastěji k zadržování vody v organismu. Nepřispívá mu ani vyšší konzumace cukru, protože při jeho trávení si tělo ukládá nadměrné množství vody. Přitom zbavit se přebytečných kil je nyní tak jednoduché – s přípravkem H2Out na odvodnění organismu to zvládnete rychle a účinně.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz/

Fitness trenérka Hanka Kynychová propadla kouzlu odvodnění organismu!

Hanka Kynychová ví, jak docílit toho, abyste se cítili ve svém těle skvěle. „Žádné mordování v posilovně, ale každodenní půlhodinová aktivita, která vás udrží fit a pravidelné užívání H2Out, to je mé tajemství. Sebevědomí roste, když se cítíte dobře ve svém těle.“

Nyní můžete využít nabídky a produkt H2Out získat za cenu 429 Kč (1 balení) nebo 639 Kč (dvojbalení). Při nákupu sady pro maximální efekt získáváte sportovní sluchátka pro vaše aktivní jaro. 

Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

Autor: www.odvodneni-organismu.cz/

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji