Chcete rychle a účinně zhubnout? Vyzkoušejte odvodnění organismu!

Chcete rychle a účinně zhubnout? Vyzkoušejte odvodnění organismu!
Prezentace klienta
  20. února  2018 
 00:00

Nový rok s sebou přináší i nová předsevzetí. Jedno z nejčastějších zní: chci zhubnout! Mnoho lidí však přepálí start. Drastické diety a cvičení do úmoru jsou totiž tou největší začátečnickou chybou. Pomůžeme vám shodit prvních pár kilo – bez námahy a velice rychle. Díky přípravku H2Out.

Co může za nadbytek 5-15 litrů „zbytečné“ vody v našem organismu?

Voda je nejzáhadnější a nejdokonalejší tekutinou na planetě zemi. Ovšem i když je životně důležitá, tak její příliš velké množství v našem těle může být škodlivé. Tomuto stavu se říká „vodní intoxikace“ a je to stav, kdy je v našem těle příliš velké množství vody. H2Out má pozitivní účinky na vaše tělo. Obsahuje fit kombinaci přírodních extraktů jako zelenou kávu, kopřivu, extrakt z kaštanu, kofein a působí velice intenzivně. S produktem H2Out je tedy výsledek velice rychlý a extrémní!

Kopřiva přispívá k normální funkci ledvin. Fenyklová silice podporuje vylučování moči, extrakt semene kaštanu příznivě ovlivňuje trávení a zbavuje pocitu těžkých nohou. Vše doplněno o extrakt zelené kávy a bambusovou vlákninu.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Příčiny zadržování vody v těle

Sedavé zaměstnání, minimum pohybu, špatný pitný režim a nevhodné stravování, překyselený organismus, hormonální antikoncepce, léky. Kombinace těchto faktorů vede nejčastěji k zadržování vody v organismu. Nepřispívá mu ani vyšší konzumace cukru, protože při jeho trávení si tělo ukládá nadměrné množství vody. Přitom zbavit se přebytečných kil je nyní tak jednoduché – s přípravkem H2Out na odvodnění organismu to zvládnete rychle a účinně.

Autor: www.odvodneni-organismu.cz

Fitness trenérka Hanka Kynychová propadla kouzlu odvodnění organismu!

Hanka Kynychová ví, jak docílit toho, abyste se cítili ve svém těle skvěle. „Žádné mordování v posilovně, ale každodenní půlhodinová aktivita, která vás udrží fit a pravidelné užívání H2Out, to je mé tajemství. Sebevědomí roste, když se cítíte dobře ve svém těle.“

Nyní můžete využít nabídky a produkt H2Out získat za cenu 429 Kč (1 balení) nebo 639 Kč (dvojbalení). Při nákupu sady pro maximální efekt získáváte metr jako dárek pro měření vašich úbytků a dopravu zdarma.

Více informací najdete na www.odvodneni-organismu.cz

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji