Dokázala zhubnout o 59 kilogramů! Pomohl jí v tom jednoduchý trik s fotografií

Aby vůbec do svého života zařadila pohyb, musela se přestat vymlouvat na nedostatek času.
Foto: Instagram.com
6. října  2018 
 05:55

V lednu 2016 Franny vážila sto padesát kilogramů. Po dvou letech dřiny dokázala svou váhu zredukovat více než o třetinu. Za jejím úspěchem nestojí nic jiného než ona sama a její odhodlání. "Nikdo vás nebude držet za ruku, hlídat váš jídelníček ani vás ráno tahat z postele. Je to jen na vás," říká Franny, která si nastavila jako prioritu samu sebe.

Franny nemá žádnou kouzelnou radu, díky které by hubnutí bylo snadné a jednoduché. Věří ale v to, že pokud na první místo postavíte sebe – své zdraví, štěstí a spokojenost – pak se s nadbytečnými kily vypořádáte mnohem snáz.

I Franny si je ale vědoma toho, že jsou dny, kdy máte chuť celý proces vzdát. "Některé dny byly opravdu těžké. Ale rozhodla jsem se směřovat pouze kupředu a jiný směr pro mě neexistoval," vzpomíná Franny. 

Za její proměnou nestojí žádné kouzlo, které by stačilo vyslovit, ale prozradila pár triků, které jí v hubnutí značně pomohly. Aby vůbec do svého života zařadila pohyb, musela se přestat vymlouvat na nedostatek času. A tak začala cvičit před prací, a to ve čtyři hodiny ráno! 

Jelikož tak brzké vstávání nebylo snadné, vymyslela si skvělou pomůcku, která ji z postele vždy zaručeně vytáhla. "Naproti posteli jsem si vylepila starou fotografii, aby mi připomněla, jak jsem vypadala a jak už vypadat nechci. Vstávání v tu chvíli bylo víc než snadné," tvrdí Franny.

Fotografie byly pro Franny velkou motivací, a tak si dokumentovala celou proměnu. Dokonce si i zapisovala krizové situace, kdy motivaci ztrácela, aby se zpětně mohla za pokroky pochválit a hlavně aby dokázala tyto situace předvídat. 

"Natáčejte se při cvičení na video a pravidelně se foťte," radí všem svým instagramovým fanouškům Franny. Její trik pro hubnutí tak spočívá hlavně v motivaci, kterou jste pro sebe vy sami. Dokumentujte svou proměnu a sledujte, jak se ke svému cíli den ode dne více přibližujete.

"Můj život v osmadvaceti teprve začíná. Ale víte, co se říká: Radši později než vůbec," říká Franny, a radí tak všem, aby svou cestu za štěstím zahájili ihned. Nehledě na výchozí věk a váhu si každý zaslouží nový začátek!

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji