Volali na ni "tlustá krávo!". Kvůli narážkám manžela a jeho milenek zhubla o 45 kilogramů!

Nevěra manžela ji obrátila život vzhůru nohama. Dnes je za tu změnu ráda.
Foto: Instagram
10. června  2018 
 06:00

Krátce po porodu se Betsy Ayala dozvěděla o nevěře svého muže. Jako by nestačilo, že má zlomené srdce, ještě se dočetla, že je "tlustá kráva". Její manžel spolu s milenkami nešetřil krutostí a opakovaně si ji ve zprávách na Facebooku dobírali za její váhu. V té době Betsy vážila téměř sto dvacet kilogramů.

V roce 2013 porodila Betsy krásnou dceru Isabell. Hned po šestinedělí se rozhodla zatočit s poporodními kily a začala pravidelně cvičit. Zprávy na Facebooku dokazující  manželovu nevěru ji neskutečně ranily. Co ji však zabolelo mnohem více, byly narážky na její nadváhu.

"Žila jsem s mým mužem od sedmnácti. Zasvětila jsem mu celý svůj život. Když jsem četla zprávy, kde mě spolu s milenkami nazýval tlustou krávou, cítila jsem, jak se mi rozpadá celý svět," popisuje Betsy nepříjemný zážitek. 

Manžel jí nikdy ani nenaznačil, že by mu připadala tlustá. Ba naopak ji lákal k neustálému hřešení v podobě fastfoodových jídel. "Jako by chtěl, abych zůstala navždy stejná. Proto mě ty zprávy tak dostaly," vzpomíná Betsy.

Své myšlenky a zlobu se ale rozhodla přesměrovat do hubnutí. Dennodenní návštěva posilovny jí pomáhala i k odreagování. Vyřadila z jídelníčku rafinovaný cukr a spolu se sestrou chodila na hodiny zumby.

Dnes už je Betsy o pětačtyřicet kilogramů lehčí a věnuje se wellness coachingu společnosti Herbalife, aby pomohla s hubnutím i ostatním. "Mohla jsem se stát zahořklou ženskou, ale místo toho jsem vděčná za všechny zkušenosti. Pomohlo mi to k obrovské změně, které bych jinak nebyla nikdy schopná," tvrdí Betsy.

Denně se modlila za změnu ve svém životě, a ta nakonec přišla. Možná ne tak, jak by čekala, ale byla to šance začít úplně od začátku. "Jsem ráda, že jsem té šance využila. Stal se ze mě úplně jiný člověk, jak zvnějšku, tak zevnitř. Bývala jsem negativní a zatrpklá, zatímco dnes jsem pozitivní, šťastná a sebevědomá. Ten pravý příklad pro mou dceru," říká Betsy.

S manželem už vychází celkem dobře. Trvalo jí pár let, než mu odpustila, ale uvědomila si, že jeho nevěra nesouvisela s ní, ale s jeho problémy. Cesta v hubnutí jí mimo jiné pomohla v porozumění i v osobních záležitostech.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji