Zhubla 50 kilogramů bez diety a trenéra. Jak to dokázala?

Bez diet a bez trenéra dokázala zhubnout přes padesát kilogramů
Foto: Instagram
6. května  2018 
 06:00

Stálo ji to dva roky pokusů a omylů, ale neměnila by. Sedmadvacetiletá Darilyn změnila svůj životní styl od základů a shodila neuvěřitelných padesát čtyři kilo! Nedrží žádnou striktní dietu a tréninky si zvládá sestavovat sama.

Sebelitování nikam nevede. To si uvědomila i Darilyn, která smutek a lenost vyměnila za pot a pozitivní přístup. Začala si cvičení užívat hned ve chvíli, kdy zjistila, co její tělo dokáže. Chodila do posilovny s nonstop otevírací dobou a změnila své stravovací návyky.

Vytvořila si dokonce svůj tréninkový plán, a to i bez pomoci fitness trenéra. Celou proměnu sdílela na svém Instagramu, kde nahrávala fotky pod hashtagem #dkdoesfitness. Dokumentovala tím pokroky a zároveň motivovala ostatní.

V místní posilovně navštěvovala skupinové lekce spinningu, cvičila Crossfit a celému procesu se plně oddala. Dechberoucí výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Váha rychle klesala a tělo se začalo formovat.

Když přišlo na stravování, omezující dieta pro Darilyn nepřicházela v úvahu. Rozhodla se proto řídit intuitivním stravováním. Vyhla se tím dodržování striktních pravidel. Jednoduše si vybírala jídlo podle chuti a poslouchala vlastní tělo. 

Darilyn si vytvořila režim, který je pro ni dlouhodobě udržitelný. "Je to cesta, proces, životní styl. Navždy," řekla. Podařilo se jí zhubnout už padesát čtyři kilo a je odhodlaná pokračovat dále. Chce být štíhlejší a ve výkonech silnější.

instagramových příspěvcích se Darilyn svěřila také s mnohými překážkami. Našla se spousta lidí, co ji v průběhu hubnutí demotivovali a odrazovali od toho být lepší. Ona ale zabojovala a dnes výsledky veřejně oslavuje.

Ani ona ale není dokonalá a nebojí se to přiznat. Balíček Pringles v nočních hodinách? "Stane se," komentuje Darilyn. Důležité je, aby se člověk zpětně nelitoval, zvedl se a pokračoval ve své cestě dál.

Za nejdůležitější považuje sebelásku a umět ocenit své tělo, které máme každý v životě jen jedno. Hodlá tak pokračovat v pozitivním přístupu, cvičení a zdravém stravování.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji