Stačily dvě věci k tomu, aby zhubla skoro o 40 kilo! Co zabralo?

Regan shodila skoro polovinu své váhy
Foto: instagram.com
8. dubna  2018 
 06:00

Cesta za vysněným tělem si žádá mnoho úsilí a vytrvalosti. Své o tom ví Regan Patterson, která se rozhodla pro změnu. Během dvou let dokázala zhubnout téměř o  polovinu své váhy, a to díky pouhým dvěma změnám. Jaké změny to byly? 

K radikální změně ji nedohnal žádný nepříjemný zážitek nebo zkušenost. Ve svém těle se zkrátka začala cítit nepohodlně a nejistě. Regan vážila sto kilogramů a nebylo jí to příjemné. Uvědomila si, že potřebuje kvůli sobě něco změnit. Během dvou let dokázala zhubnout skoro o polovinu své váhy. "Nikam jsem nespěchala. Věděla jsem, že se taková změna nemůže stát přes noc. Užívala jsem si čas, kdy jsem pro sebe něco dělala," vypráví. 

A co pro to musela udělat? Zpočátku stačilo do jídelníčku zařadit více zeleniny a vyhýbat se tučným a smaženým jídlům. Zdravé stravování je základ úspěchu a Regan si uvědomovala, že nejí zrovna ukázkově. Dalším krokem pak byla návštěva posilovny, tam pak dívka chodila několikrát týdně. Postupem času se její fyzická kondice zlepšila a tělo se začalo měnit. 

Dnes je Regan o polovinu lehčí, a dokonce začala pracovat jako fitness trenérka. Sama ale přiznává, že její boj o nové tělo nebyl vždy jednoduchý. "Motivace je druh pocitu. Jednou přijde, jindy zase odejde. To ale neznamená, že to člověk má při prvním selhání vzdát," dodává ke svému příběhu dívka.

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji