Byla líná vstát z gauče, teď je známou trenérkou, která miluje koblihy!

Erica Lugo
Foto: Instagram/@ericafitlove
18. března  2018 
 06:00

Problémy s nadváhou ji trápily už od dětství. Milovala nezdravá jídla a tělocviku moc nedala. Když byla moc líná na to, vstát z gauče, rozhodla se s tím něco udělat. Dnes je populární trenérkou a motivuje ženy, jako kdysi byla ona sama, k tomu, být lepší.

Erica Lugo dokázala to, po čem tajně touží skoro každá z nás. Během tří let obrátila svůj život naruby. Před lety vážila Erica přes 150 kilogramů. „Ležela jsem na gauči, a když za mnou přišel můj tehdy tříletý syn a chtěl si se mnou hrát, odmítla jsem ho, protože jsem byla moc unavená na to, vstát z gauče,“ vypráví dnes Erica.

V ten moment jí došlo, že se svým životem musí něco udělat. Rozhodla se zhubnout, a přestože dietám ani sportu příliš nerozuměla, během pouhých tří let dokázala skoro nemožné. Držela se rad, které si přečetla nebo které dostala od svých trenérů. Snažila se jíst pouhé dva tisíce kalorií denně a cvičila čtyřikrát týdně.

Když na jejím těle byly patrné úspěchy, založila si instagramový profil, díky kterému se rychle proslavila. Postupem času se jí podařilo zhubnout o polovinu své původní váhy. Otevřela si své vlastní fitness studio a pomáhá ženám, které mají podobné problémy, jako kdysi měla ona.

Stále je ale dívkou, kterou kdysi byla, a její láska k jídlu se nezměnila. Přestože na svém těle hodně pracuje, jednou týdně si dopřává nějaký ten sladký hřích v podobě koblihy nebo zmrzliny. To samé radí i svým klientům. „Nejsem žádný extremista, pokud budete jíst pořád salát nebo chodit do stejné posilovny, nebude to k ničemu. Musíte zkoušet nové věci, jinak se začnete nudit,“ radí Erica.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji