Modelka odhalila svou celulitidu. Stejně vypadala božsky!

Iskra Lawrence
Foto: Instagram.com/@iskra
11. února  2018 
 06:00

Modelky, které ukazují, jak nezdravě štíhle může ženské tělo vypadat, sice z módních mol nezmizely, ale naštěstí se stále častěji ukazuje ženská krása ve své realitě. A to díky odvážným ženám, jako je například tato! Modelka se totiž nestyděla předvést svou celulitidu přímo na červeném koberci akce udílení cen Sdružení filmových a televizních herců.

Modelka a celebrita Iskra Lawrence si vyrazila přímo na červený koberec na předávání cen Sdružení filmových a televizních herců roku 2018 v šatech, které okatě obepínaly její křivky. Ale ještě mnohem nápadněji odhalovaly její celulitidu.

Iskra se za svou postavu nestydí, proč taky? Fotografii dokonce zveřejnila na svém instagramovém profilu, kde má přes čtyři miliony sledujících. Popsala ji popiskem: „Včera večer byla celulitida na červeném koberci.“ To dokazuje, že o nedokonalosti své postavy ví, a přesto se ji nesnaží skrýt.

Iskra Lawrence
Autor: Instagram.com/@iskra

A aby večeru nasadila korunu, tak místo toho, aby se po ukončení předávání cen šla pobavit na luxusní afterpárty, vyrazila modelka do místního podniku s rychlým občerstvením a dala si "pořádně šťavnatého burgra".

Iskra Lawrence je jedna z modelek, které propagují přirozenou krásu ženského těla. A každá asi víme, že sem právě celulitida, silné křivky nebo široké boky patří. Její fotky si můžete prohlédnout v naší fotogalerii. My soudíme, že na všech vypadá krásně!

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji