Vsadila se a zhubla skoro o čtyřicet kilogramů! Nepoznáte, že jde o stejnou ženu

Molly dřív neřešila, co jí a pije. Proto se její váha vyšplhala na sto kilogramů
Foto: instagram.com/molsinspire
17. prosince  2017 
 06:00

Studentka z Vancouveru Molly Smith vážila téměř sto kilogramů. Mohla za to její závislost na jídle, kterým často zaháněla smutek. Z rostoucí váhy však začala mít deprese a nevěděla, jak ze začarovaného kruhu ven. Její nadějí se stal mladý muž, kterému se chtěla za každou cenu zalíbit. Nakonec si však uvědomila, že hubne jen a jen pro sebe. 

Tučná a kalorická jídla byla u Molly na denním pořádku. Nelámala si hlavu s tím, co jí. Zkrátka byla na jídle závislá a upadala do těžkých depresí. "Obezita je stejně náročná jak po psychické, tak po fyzické stránce," vypráví Molly. Věděla, že pokud se chce cítit šťastná a spokojená, musí něco změnit. A tak začala s úpravou jídelníčku. Ze začátku na to ale šla špatně. Začala ubírat jídlo a kalorie a její tělo začalo hladovět. 

Pochopila, že tudy cesta nevede, a začala se více zajímat o to, co jí. Tučná jídla vyměnila za zdravá a volné chvilky vyplňovala cvičením. "Snažím se vyhýbat se  sacharidům, cvičím a jím čerstvé potraviny," pokračuje ve svém vyprávění Molly. Přestože byl prvotním impulzem muž, kterému se chtěla Molly zalíbit, brzy si uvědomila, že to dělá hlavně pro sebe. Dnes je o osmatřicet kilogramů lehčí a mnohem šťastnější.

Velkou oporu a motivaci našla ve skupině Diet Bet. V ní si na sebe vsadíte ohledně toho, o kolik dokážete zhubnout, a tak můžete i vydělat peníze. Lidé vaše pokroky komentují, vyzývají vás a nutí vás vytrvat. Molly byla sice trošku pod tlakem, ale zároveň ji zodpovědnost za výsledky dohnala přesně tam, kam potřebovala. Dnes má svou vysněnou postavu. A její rada na závěr? "Začněte pomalu a postupujte nahoru. A hlavně buďte trpěliví," vzkázala Molly. 

 

Autor: Radka Zajíčková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji