Matka tří dětí přišla o muže! Aby to překonala, v posilovně zhubla o půlku své váhy

Emma Halford
Foto: Instagram.com/@liftheavy85
10. prosince  2017 
 06:00

Žena po smrti svého partnera vážila sto kilogramů. Když hledala způsob, jak se se ztrátou vyrovnat, našla jediný, který jí pomáhal. Vybila svou bolest v posilovně. Dnes je Emma šťastná, že dokáže svůj volný čas naplno věnovat svým třem dětem.

Třicetiletá matka tří dětí Emma Halford vážila skoro sto kilo a její obezita měla špatný vliv na její rodinu. „Ani jsem si to dříve neuvědomovala, ale nechtělo se mi vylézt z bytu a hrát si s dětmi. Vždy jsem se moc rychle unavila, ale teď nemám problém hrát s dětmi fotbal, a dokonce je předběhnu,“ raduje se ze svého úspěchu Emma. 

Život se Emmě změnil v jediném momentu. Její přítel si vzal život a po deseti letech v partnerství se žena musela naučit žít bez něj. Místo toho, aby se dlouho utápěla v žalu, sebrala veškerou sílu a našla novou náplň života v podobě sportu. „Všechny tréninky byly v podstatě jen způsob, jak ze sebe dostat všechen ten smutek. Trénovala jsem opravdu tvrdě, a to mi pomohlo časem se zbavit veškeré té bolesti, kterou jsem cítila,“ říká.

Nebylo to ale snadné! Skoro stejně jako každý, kdo se snaží shodit nadbytečné kilogramy, i Emma se musela popasovat s nejtěžšími prvními kroky. „Když jsem šla poprvé do posilovny, cítila jsem se trapně. Kolem mě byli samí svalnatí muži a ženy, a já jsem stěží zvedla závaží.“

Dnes se Emma může chlubit neuvěřitelnou proměnou! Za necelý rok zhubla o polovinu své váhy a cítí se lépe než kdy předtím. „Nejkrásnější odměna, kterou za své úsilí mám, je čas, který teď mohu trávit se svými dětmi,“ říká Emma. S tréninky ale nekončí. Jejím dalším cílem je uběhnout maraton – a už teď se na něj pilně připravuje!

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji