Smáli se jí, a tak se dala na vzpírání. Zhubla skoro o půlku své váhy

Tato žena zhubla 42 kilogramů a začala milovat své tělo
Foto: instagram.com/hashi88
3. prosince  2017 
 06:00

Když byla třiadvacetiletá Hashi na vysoké škole, dali její kamarádi skupinovou fotku na Facebook. Hashi tam byla nejtlustší. Dívka trpěla nadváhou od malička, a tak si z fotografie nic nedělala. Až do té doby, než se začaly objevovat negativní komentáře ohledně jejího vzhledu. Hashi z toho byla zničená a utrápená. 

Na vysoké škole začalo její fyzické zdraví pomalu upadat. Během zkoušek byla velmi vystresovaná a zašlo to až tak daleko, že úplně přestala zajímat se o své tělo a velkým množstvím jídla zaháněla stres. Byla schopná sníst dvě pizzy denně. Její váha se tak vyšplhala na 106 kilogramů. 

Díky fotce na Facebooku si uvědomila, že je na čase začít něco dělat. Ztrapněná a raněná Hashi se rozhodla naprosto změnit svůj životní styl. Začala snižovat množství přijímaných cukrů a sacharidů, nejedla polotovary a povalování vyměnila za intenzivní kardio cvičení. Postupně cvičila až šestkrát týdně. Výsledky přicházely, váha začala klesat a namotivovaná Hashi pokračovala dál. Získávala sebevědomí. 

"Mou motivací bylo změnit postavu a zároveň si užívat zdravý životní styl. Neustále jsem na sebe tlačila a výsledky, které se dostavily, byly mou největší motivací. A díky ní jsem dosáhla svých cílů," napsala na svůj blog Hashi. Po deseti měsících dosáhla štíhlejší postavy, ale to jí nestačilo. Do tréninku přidala vzpírání, které chtěla vždy zkusit. Díky zdravé stravě plné bílkovin se její tělo začalo pomalu měnit. Celé se zpevnilo a Hashi nabrala svaly. 

Dnes je Hashi o dvaačtyřicet kilogramů lehčí, ale stále na sobě pracuje. Cvičí kardio a vzpírá. Má také osobního trenéra, který jí pomáhá s jídelníčkem. Ale co je na tom všem to nejlepší? Hashi napsala na svůj blog, že konečně se naučila sebepoznání, má sebevědomí, ignoruje negativní komentáře a miluje své tělo – což je něco, o co bychom měli všichni usilovat.

Autor: Radka Zajíčková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji