Dívka tančí u tyče, aby dokázala, že to nemusí dělat jen štíhlé ženy

Katie Rose Chesters
Foto: Instagram.com/@alabama.whirley
12. listopadu  2017 
 06:00

Typická pole dance tanečnice, neboli tanečnice u tyče, je v našich představách štíhlá a vypracovaná dívka, která se dokáže snadno udržet na tyči tak, že to vypadá, jako by popírala zákony gravitace. Britka se však rozhodla zbořit tyto stereotypy. My jí fandíme! 

Katie Rose Chesters (26) z Velké Británie má sice nějaké to kilo navíc, to jí ale nebrání předvést svou postavu během sexy tanečku. Katie se léta svému vysněnému koníčku vyhýbala právě kvůli tomu, že žila v představě, že tomuto tanci se věnují jen štíhlé dívky. „Vždycky jsem se chtěla věnovat tanci u tyče. Od puberty mě lákaly gogo tanečnice, burlesque tanečnice a podobně vyzývavé tance,“ vypráví.

Přestože je pole dance čím dál populárnější, věnuje se mu jen malé množství zakulacených dívek. Proto se i Katie zprvu domnívala, že pro ni tento tanec rozhodně není vhodný. „Kdybych bývala věděla, že pole dance se věnují i – řekněme –  rozměrnější dívky, šla bych do toho dřív.“ Dnes tančí i kvůli tomu, aby tuto představu štíhlých dívek kroutících se u tyče konečně změnila.

„Rozhodně jsem nezačala tančit kvůli sportu nebo lepší postavě, chtěla jsem si jen splnit sen. Kdybych mohla, věnovala bych se tanci každý den, připadám si díky němu tak uvolněná, odevzdaná a sexy,“ říká Katie. „Chtěla bych, aby si svůj sen splnily i ostatní dívky, a to nehledě na to, jakou mají velikost kalhot,“ snaží se motivovat ostatní Katie. „Našla jsem díky tanci mnoho nových přátel. Všechny dívky jsou inspirativní, přátelské a motivují mě k lepším výkonům.“

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji