Nesnášela cvičení, raději hladověla. Jaká dieta jí nakonec pomohla?

Georgie Thomasová
Foto: Instagram.com/georgiethomas
5. listopadu  2017 
 06:00

Dívka měla hrůzu z posiloven, nesnášela cvičení a vyhýbala se jakémukoliv sportu. Raději se tedy vzdala jídla, než aby musela podstoupit úplná muka v tělocvičně. Přestože držela ty nejdrastičtější diety, stále přibírala, a tak musela změnit ještě jednu věc!

Georgie Thomasová (28) vyzkoušela všechny diety, aby se zbavila svých nadbytečných kil. Vážila 82 kilogramů a se svou váhou byla extrémně nespokojená. „Když jsem se pokoušela shodit úplně poprvé, ještě v prvním ročníku na výšce, vyzkoušela jsem všechny možné diety. Jedla jsem i syrovou stravu a neupravované suroviny, nic ale nepomáhalo.“

Přestože Georgie u některých diet viděla výsledky, necítila se dobře a nebyla spokojená, třeba proto, že jí dieta nechutnala. Po chvíli se vždy vrátila ke svému normálnímu jídelníčku a kila zpátky nabrala. „Ty diety jsem nikdy nebyla schopná vydržet, vyčerpávaly mě a nakonec jsem se vždy dostala do bodu, kdy jsem tušila, že svých cílů a vysněné postavy nikdy nedosáhnu.“

Všechno se změnilo v bodě, kdy objevila dietu, která naopak zvyšovala její denní příjem kalorií. Zahrnovala ovocné šťávy, průmyslově nezpracované potraviny a přerušované půsty. Díky nové stravě měla Georgie tolik energie, že našla chuť cvičit i posilovat. „Nyní to jsou tři a půl roku, kdy jsem začala držet tuto dietu. Nikdy jsem se necítila lépe, jsem plná energie, cvičím několikrát týdně, jím víc, než jsem jedla kdy předtím, a mám postavu, kterou jsem si vždycky přála,“ chlubí se dnes Georgie.

 

Za dobu, kdy poctivě dodržovala svou dietu, zhubla Georgie 25 kilogramů. Nyní má velikost, po které vždycky toužila, a je šťastnější, než kdy předtím. Dnes Georgie navštěvuje soukromé lekce se svou fitness trenérkou a dál pracuje na udržení své figury. Založila si vlastní stránky, aby motivovala a pomáhala dalším ženám, které trápí jejich nadváha. 

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji