Neuvěříte, že na fotkách je stejná žena! Co musela přestat jíst, aby zhubla?

Poznali byste, že je na fotkách stejná žena? Takhle se díky cvičení změnila.
Foto: instagram.com
22. října  2023 
 06:00

Angela vedla pohodový život, který vyplňovala nezdravým a tučným jídlem, a slovo pohyb jí bylo cizí. Ve svém těle se ale postupem času necítila dobře a uvědomila si, že je na čase se sebou začít něco dělat. Dnes je o třicet kilo lehčí a mnohem spokojenější!

Poté, co se Angela přestěhovala ze své rodné Brazílie do Anglie, její váha kvůli nezdravému stravování začala rapidně stoupat. Kvůli své nadváze pak byla často unavená a jakýkoliv pohyb jí dal zabrat. "Cítila jsem se, jako bych byla uvězněna v těle někoho jiného," vypráví Angela. 

Nejsi v tom sama: Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním partnerů...

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním partnerů • VIDEO: Videohub

To, že by se sebou měla začít něco dělat, si uvědomila, když navštívila svého kadeřníka. Ten totiž odjakživa trpěl nadváhou, ale dokázal neuvěřitelně zhubnout. Angela si tak uvědomila, že by to stejné mohla dokázat také ona. "Najednou jsem si uvědomila, že to není věc, kterou vidíte jenom v televizi. Může to dokázat každý," vypráví Angela. A tak se do toho s vervou pustila. 

První věc byla samozřejmě úprava jídelníčku. Dala sbohem tradičnímu britskému jídlu fish and chips, zakázala si všechna tučná a smažená jídla a zařadila do svého jídelníčku ryby, libové maso a mnoho zeleniny. "Najednou jsem si začala užívat své jídlo," říká Angela. Jedla malé porce co tři hodiny a výsledky se brzy dostavily. 

Zanedlouho shodila dvacet kilo a začala se věnovat také cvičení. Začala hodinovými procházkami, které se postupně měnily v běh. Zařídila si také členství ve fitness centru a začala se věnovat silovým tréninkům. Díky nim zhubla o dalších deset kilo a nabrala svaly. Dnes byste jen těžko hádali, že je na fotografiích jedna a ta samá žena. 

 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji