Za dva roky zhubla 90 kilogramů! Lidé jí ale její proměnu nevěřili

Video se připravuje ...

Zhubla 90 kilogramů a je konečně šťastná!

Zhubla 90 kilogramů a je konečně šťastná!
Foto: instagram.com_simone_anderson/BPŽ
10. září  2017 
 06:00

Simone Anderson z Nového Zélandu se ve svém těle cítila nešťastná. Trápila ji nadváha a chtěla s tím začít něco dělat. Proto se před dvěma lety rozhodla, že dá přednost zdravému životnímu stylu a začne cvičit. Odhodlaná změnit svůj život dokázala zhubnout 90 kilogramů! Úžasné, že?

Svůj příběh se rozhodla sdílet na sociální síť Instagram. Chtěla být inspirací pro jiné, kteří se potýkají se stejným problémem jako kdysi ona sama. Našli se však lidé, kteří její proměnou nadšení nebyli a dokonce tvrdili, že je falešná.

"Po celou dobu mé proměny jsem se snažila být poctivá. Skrývá se za ní mnoho dřiny a odříkání. Snažila jsem se to lidem ukázat přesně tak, jak to bylo. Nechápu, jak si někdo může myslet, že je to falešné," vypráví Simone.

Simone se proto rozhodla na Instagram zveřejnit video, které zachycuje její transformaci po dobu dvou let. Video obsahuje také fotografie před a po devítihodinovém zákroku, kdy došlo k odstranění nadměrné kůže. Jednotlivé snímky jasně dokazují, že se nejedná o fotomontáž. "Doufám, že tohle vás konečně přesvědčí," napsala Simone k videu. 

Dnes je na sebe Simone hrdá. Cesta, na kterou se vydala, nebyla jednoduchá. Byly chvíle, kdy to všechno chtěla vzdát a vrátit se ke svému starému já. I přes nenávistné komentáře a nedůvěru si Simone svým příběhem získala mnoho fanoušků, pro které je dnes inspirací. Simone ušla obrovský kus cesty a konečně může říct, že je ve svém těle opravdu šťastná. 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji