Příšerná matka z americké reality show zhubla z 200 kilo na 60. Její dcery ale mají pořád nadváhu

Mama June
Foto: instagram
4. srpna  2017 
 06:00

Mama June je v Americe známá tím, že se účastnila dvou reality show. V jedné z nich podporovala malou boubelatou dceru Honey Boo Boo v soutěžích krásy. Sama posléze absolvovala vlastní reality show. V ní veřejnost sledovala, jak se obézní June mění před očima pomocí různých diet a chirurgických zákroků.

Mama June vážila přes čtyři sta padesát liber, tedy víc než dvě stě kilo, když začínala s hubnutím. Podvázání žaludku jí pomohlo v začátcích zhubnout asi o sedmdesát kilogramů. June si ovšem naložila i cvičení a musela zásadně zmenšit velikost porcí. „Nikdy jsem se snad necítila tak dobře. Zdravé jídlo mě naplňuje energií a zvládnu udělat během dne mnohem více věcí," pochvalovala si během reality show June.

Trenérka radí, jak nejefektivněji cvičit, abychom hubly. Podívejte se:

Video se připravuje ...
Běháním nezhubnete, tvrdí osobní trenérka: Jak je to možné? • VIDEO: Adam Balažovič

Celkem shodila sto čtyřicet kilogramů, což je neuvěřitelný výkon. Samozřejmě si k ruce vzala i osobní trenérku a začala cvičit. Sama ale přiznává, že hlavní změna a důvod jejího zhubnutí spočívají ve změně stravovacího režimu.

„Už nikdy nechci přibrat. Jsem teď mnohem šťastnější,“ prohlásila. Obě dvě její dcery – mladší Honey Boo Boo a starší Lauryn – mají podobně jako jejich matka v jejich věku nadváhu. „Nechci, aby jedly pořád saláty, ale nechci, aby skončily tam, kde já!“

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji