Chtěla být tou nejkrásnější nevěstou, za dva roky zhubla o víc než 50 kg

Kvůli svatbě shodila 50 kilogramů
Foto: instagram.com
23. července  2017 
 06:00

Cesta mladé Američanky Haley Smith za vysněnou postavou a zdravým životním stylem začala, když ji její dlouholetý přítel požádal o ruku. Tehdy se rozhodla, že chce svůj život změnit. Dnes, o dva roky později, se může pyšnit skvělou postavou. Jak to dokázala?

Haley Smith byla štěstím bez sebe, když ji její přítel Matt požádal o ruku. Do té doby, než uviděla fotografie ze zásnubního dne. "Spatřila jsem ty fotografie a zděsila se. Byl to nejkrásnější den mého života, ale já plakala, protože jsem se za sebe styděla," řekla Haley. Rozhodla se, že se sebou musí něco udělat.

Vyzkoušela mnoho diet a fitness programů, ale u žádného z nich dlouho nevydržela. "Rozhodla jsem se na to jít pomaleji. Protože malé krůčky se také počítají," uvedla. Začala se více zajímat o jídlo, jeho složení a začala si vařit. Hotová jídla v restauracích si dopřávala pouze jednou týdně a už nikdy nejedla po osmé hodině. Do toho přidala trošku pohybu a kila šla rychle dolů!

Cesta za vysněnou postavou však nebyla vždy jednoduchá. Byly chvíle, kdy se Haley cítila slabá nebo jí scházela motivace. Po založení instagramového účtu jí však došlo, že má zodpovědnost nejen vůči sobě samé, ale i vůči lidem, kteří ji sledují.

"Opravdu mi to pomáhá. Je to obrovská motivace a zodpovědnost vůči lidem, kteří mi věří a podporují mě," dodala Haley. Tvrdá dřina se vyplatila. Dnes je Haley vdanou paní, oblékla svatební šaty svých snů a díky této změně je více než šťastná.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji