Zajídala smrt matky! Když se rozvedla, všechno změnila!

Jennifer Velardi
Foto: Instagram/@funfitmsv
2. července  2017 
 06:00

Když její matka spáchala sebevraždu, začala Jennifer Velardi svůj smutek zajídat nezdravým jídlem. Rapidně přibývala na váze. Jak její kila rychle rostla, začalo se postupně hroutit i manželství. Když ji opustil i její muž, rozhodla se všechno změnit. Nyní svým příběhem motivuje ostatní ženy.

Třiatřicetiletá učitelka Jennifer Velardi psychicky trpěla poté, co její matka odešla. "Moje máma trpěla různými psychickými problémy. Pamatuji si, že už jako malá jsem měla tendence řešit je jídlem,” svěřuje se Jennifer. "Bála jsem se o ni a měla jsem strach, že si něco udělá.”

Po krátké době poté, co se Jennifer vdala, se jí její obavy vyplnily. Její matka si skutečně sáhla na život. "Byla jsem psychicky na dně, začala jsem jíst ještě víc a s tím se má nadváha samozřejmě zvyšovala." Jennifer se tehdy projedla až k 107 kilogramům.

Její manželství začalo jejími kily trpět. "Chtěla jsem zhubnout, ale můj manžel mi příliš nepomáhal, když jsem nakoupila zdravě, říkal mi, ať už nekupuji to jídlo pro králíky. Když jsem se ptala, jestli se se mnou chce jít projít, jen se mi vysmál. Cítila jsem se vedle něj nechtěná a zbytečná," stěžuje si Jennifer. "Neměla jsem to v té době lehké, byla jsem často v depresích a hodně jsem jedla. Potřebovala jsem podporu."

Vše se změnilo, když její manžel odjel za svou rodinou na dovolenou. "Toho dne, kdy jsem pro něj měla jet na letiště a vyzvednout ho, mi přišel e-mail. Psal mi manžel, že už se nevrátí.” Toho dne se Jennifer rozhodla vše změnit. Díky dietě a sportu se jí podařilo shodit, a tak nyní váží něco málo přes 60 kilogramů.

“Myslím, že moje máma by na mě byla skutečně pyšná. Vždycky mě chtěla vidět šťastnou. Jsem ráda, že jsem konečně převzala kontrolu nad svým tělem, myslí i duší,” říká nyní Jennifer. Její příběh nyní sleduje skoro celý svět, pomáhá tak změnit životy dalším lidem.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji