Styděla se ukazovat vedle manžela. Zhubla, protože jí ho bylo líto

Shantel Chiola
Foto: Instagram/@shrinking_shantel
28. května  2017 
 06:00

Shantel Chiola začala přibírat poté, co přežila vážnou autonehodu. Když po čase uviděla fotku, na níž byla se svým manželem, zastyděla se. Rozhodla se proto zhubnout, aby svému choti nedělala ostudu. Podívejte se, jak jim to dneska spolu sluší.

Sedmadvacetiletá Shantel Chiola začala po autonehodě přibírat. Po porodu dnes dvouletého syna se její váha vyšplhala přes 140 kilogramů. „Když jsme se s manželem seznámili, nebyla jsem tlustá. Můj muž má hezkou postavu a já se vedle něj jednoduše styděla ukazovat.”

Po autonehodě a během těhotenství si Shantel navykla jíst nezdravé jídlo. „Měla jsem najednou chutě na cokoli, co bylo smažené. Úplně jsem přestala pít vodu a pila jenom limonády.” Její postava se kvůli špatnému stravování rychle změnila a Shantel s tím měla obrovské problémy.

„Nemohla jsem dělat jednoduché věci, jako například vykoupat syna. Když začal Knox chodit, nestačila jsem mu,” popisuje Shantel potíže, které jí nadváha způsobila. „Byla jsem extrémně lenivá. Z práce jsem přišla domů a zbytek dne strávila poleháváním na gauči.”

Když se Shantel spatřila na starší fotografii s manželem, všechno se změnilo. „Nesnášela jsem pohled na sebe, ale vidět se vedle manžela, to bylo strašné.” Shantel se rozhodla podstoupit chirurgický zákrok a nechala si udělat bandáž žaludku.

Pomocí nové diety a každodenního pohybu se Shantel podařilo zhubnout šedesát kilogramů. „Cítím se jako úplně jiný člověk. Mám neuvěřitelně moc energie. Nechci už sedět doma a veškerou energii věnuji synovi.”

Shantel je nyní vděčná, že má zpátky svůj život, který může trávit s rodinou. „Dřív jsem jen tak přežívala. Vzkazuji všem hubnoucím, že by neměli ztrácet naději, protože za to stojí.”

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji