Naše čtenářky: Nosíme velikost 44 a víc a jsme na to hrdé!

  • Video se připravuje ...

    Čtenářka Míša: V pubertě jsem zkoušela diety, teď své tělo miluji!

    19. března  2017 
     06:00

    Trápíte se tím, že vaše postava není ideální? Ona totiž žádná postava není ideální! Ale může být. Záleží pouze na vašem přístupu. Vezměte si příklad ze tří našich čtenářek, které nosí oblečení velikosti 44, a zatímco někdo by se tím užíral, ony jsou na to hrdé. 

  • Jaroslava Horáková, 50 let

    Video se připravuje ...
    Čtenářka Jaroslava: Zvládla jsem rakovinu, takže se mám skutečně ráda • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

    Stojí před vámi usměvavá dáma, které byste padesát netipovali. A už vůbec ne to, že prodělala rakovinu a že po třiceti letech se rozvedla s manželem. Možná i díky tomu si hlavu neláme se svou postavou, a naopak hrdě nosí velikost 44, zatímco některé jiné by to sžíralo. 

  • Míša Lebrušková, 28 let

    Video se připravuje ...
    Čtenářka Míša: V pubertě jsem zkoušela diety, teď své tělo miluji! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

    Míša Lebrušková pracuje jako učitelka na základní škole a v jejím úsměvu se skrývá něco podobného, jako má zpěvačka Adele. I ona vás na první dojem totálně odzbrojí svým šarmem. Když byla v pubertě, svou váhu řešila a snažila se ji ukočírovat nejrůznějšími dietami. Teď už ale došla k tomu, že je to zbytečné a že mnohem důležitější je naučit se mít ráda své tělo. 

  • Lucie Hrachová, 35 let

    Video se připravuje ...
    Čtenářka Lucie: Být sama sebou, k tomu musíte dospět • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

    Podobně jako Míša Lebrušková, i Lucie Hrachová pracuje jako učitelka na základní škole. A i ona se snažila svou postavu změnit, dokonce navštívila i výživového poradce. Ale pak jí došlo, že to opravdu není o ničem jiném než o tom, naučit se být spokojená  sama se sebou a se svým tělem. Dnes nosí velikost 46 a je na to patřičně hrdá! 

    Celý fotospeciál s ženami, které hrdě nosí velikost 44 a více, si můžete prohlédnout v novém čísle Blesk pro ženy, které vychází v pondělí 20. března. 

/
Autor: bla

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji