Denně jedla čtyři tabulky čokolády a pizzu. Zhubla až poté, co se viděla na fotografiích

Chelsea zhubla poté, co se viděla na fotografiích z dovolené.
Foto: Profimedia.cz
26. února  2017 
 06:00

To by byl život! Moct denně sníst čtyři tabulky čokolády, a ještě k tomu dobrou pizzu! Jenže nic není zadarmo. A tak je jasné, jak bychom asi pak vypadali. Zřejmě dost podobně jako třiadvacetiletá Chelsea Pateman. Projedla se až na váhu 92 kilogramů. 

Se svým manželem si skutečně dopřávala. Až čtyřikrát týdně si nechávali domů dovážet pizzu, kterou pak s velkou chutí spořádali. Do toho mladá dívka denně snědla několik čokoládových tyčinek nebo jiných sladkostí. K tomu připočtěte další jídla, půl bochníku chleba denně – a vyjde vám katastrofa. Příliš nehleděla na to, co to dělá s její postavou. Muže, který ji miluje, měla, tak co by se o sebe nějak více starala... 

Dříve svůj vzhled neřešila.
Autor: profimedia.cz

Takto silná ale vždycky nebyla. Na váze začala přibírat, až když šla studovat vysokou školu a začala chodit se svým budoucím manželem Mattem. Najednou neměla domácí stravu, kterou jí připravovali rodiče, a začala se stravovat, jak jen to šlo. Do toho se u ní objevil syndrom polycystických vaječníků. Jedním z příznaků je totiž také přibírání na váze. 

 

Zděšení z fotografií

Jenže v roce 2014 byla se svým manželem na dovolené v Polsku a to, co pak viděla, ji vyděsilo. Nemohla skoro uvěřit, že ta tlustá žena na fotografiích je skutečně ona. Bála se, že tímhle tempem se to bude jen a jen zhoršovat. Rozhodla se, že se sebou začne něco dělat, a přihlásila se do skupiny, kde lidé hubnou hromadně. Navíc v tu chvíli byla zasnoubená a říkala si, že chce v den D vypadat krásně. 

Podle jejích slov se cítí zdravější a spokojenější.
Autor: Profimedia.cz

V tu chvíli se musela vzdát samozřejmě všech jídel z fast foodu, čokolád a bílého pečiva. Chelsea Pateman se také pomalu, ale jistě začala učit doma vařit zdravá jídla a třikrát týdně začala cvičit. Do té doby jí pohyb nic neříkal. Se změnou životního stylu se jí podařilo zhubnout o 38 kilogramů. 

 

Konečně v plavkách!

Do té doby vůbec nevěděla, jak jí celková změna prospěje. Cítí se najednou mnohem šťastnější, méně unavená a více odpočatá a hlavně zdravější. "Když se podívám zpátky na fotografie, vůbec nemůžu uvěřit, že jsem to někdy byla opravdu já," říká překvapeně. Změnu si také užívá kvůli tomu, že konečně může nosit krásné oblečení. 

Nikdy třeba nenosila bikiny a šortky, až do své velké proměny. Dříve také platilo, že když nosila šaty, musela pod nimi mít kraťásky, protože jinak se jí stehna dřela o sebe, a nevydržela tak nikdy chodit příliš dlouho. S tím už dnes problémy nemá. 

Zajímá vás, jak opravdu účinně zhubnout tuky na břiše? Kdy pomůže cvičení, estetický zákrok a kdy operace? Vše čtěte na mojezdravi.cz.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji