Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!

Nahá jóga
Foto: instagram
20. prosince  2021 
 06:00

Všechno záleží jen na nás. To mě napadá, když se dívám na pětadvacetiletou modelku a jogínku, kterou její přítel fotografuje v polohách, o kterých se nám ani nesnilo. Ne tedy v polohách sexuálních, ale jogínských. Je úžasné sledovat tělo, svaly a šlachy, jak pracují. 

Napínající se svaly, polohy, ze kterých se vám zamotá hlava. To všechno jsou fotografie mladičké jogínky, která na svém instagramovém profilu nude_yogagirl sdílí své nahé fotografie. Rozhodně na nich není nic lascivního ani pohoršujícího. 

Józe se věnuje už mnoho let a v současné době cvičí každý den, což je jistě poznat. Naplno tomu propadla a stejně jako ostatní lidé, kteří se józe intenzivně věnují, i ona potvrzuje, že je to hlavně o pochopení sama sebe, svého těla, toho, jak funguje.

K tomu ale vedla dlouhá cesta. Protože od patnácti let pracovala v modelingu, kde záleží na tom, jak člověk vypadá, až s jógou si uvědomila, že je to celé o něčem jiném než o kráse. Při józe se navíc naučila vypnout a úplně se oprostit od všech banálních věcí, které nás ovládají. 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji