Chtěla být štíhlá nevěsta! Za rok shodila přes 50 kilogramů!

...
Foto: Instagram
30. října  2016 
 06:00

Před rokem se Haley Smith (24) zasnoubila a tehdy si uvědomila, že není spokojená. Vážila přes metrák a cítila se strašně. Když se na sebe podívala do zrcadla, řekla si, že ve svatební den bude krásná a štíhlá. Rozhodla se tedy podniknout ve svém životě velké změny.

Je to pár týdnů, co se mladá žena Haley, dnes už štíhlá jakou proutek, vdala za svého snoubence Matta. Trvalo jí přes rok, než zhubla o více než padesát kilogramů. Ovšem nebylo to tak snadné. Musela pro to něco udělat. „Když jsem se podívala na fotografii z našich zásnub, uvědomila jsem si, že bych chtěla v den své svatby vypadat lépe. A věděla jsem, že se to nestane, když nezačnu se zdravým životním stylem,“ říká Haley na Instagramu.

...
Autor: Instagram

Je jasné, že nakonec by byla ohromující v den své svatby, i kdyby nezhubla, vždyť ji Matt miloval. Ale její touha učinit změny ve svém životě se netýkala jen vzhledu, ale také zdraví. Haley si také brzo uvědomila, že pokud chce vydržet, musí postupovat pomalu. Dávat si malé a nenápadné cíle, které sice nevypadají razantně, ale ve finále mají velký efekt. A ona je toho důkazem.

Většinu jídel si Haley vařila sama doma.
Autor: Instagram

 

„Nejdůležitější věc, kterou jsem se naučila, byla ta, že si nemáme dávat velká předsevzetí, která nemůžeme dodržet. Začít musíme s malými, která jsou snadnější na splnění,“ říká. Ano, je fajn říct si, že chcete zhubnout do svatby nebo do letní dovolené, ale pak musíte přepracovat celý svůj životní styl takovým způsobem, který pro vás bude přijatelný a hlavně realizovatelný. „Když jsem předtím zkoušela hubnout, vždy jsem začala držet nějakou hroznou dietu a začala cvičit, ale za dva týdny jsem to vzdala,“ vzpomíná. „Tentokrát jsem na to šla jinak!“

Ke změně životního stylu patřilo i cvičení.
Autor: Instagram

Haley začala tím, že vypustila noční nájezdy na ledničku, začala si sama vařit a začala sledovat svůj příjem vody. Zaregistrovala se do fitness plánu MyFitnessPal a pomalu měnila své stravovací návyky. Podobně to udělala i s cvičením. „Začala jsem 3x týdně ve 30sekundových intervalech po dobu asi půl hodiny, pak jsem přidala nějaké posilování.“

 

Aby jí to šlo lépe, začala používat i Instagram jako nástroj, který jí pomáhal, aby vydržela. „Navíc ukázat ostatním, že to jde a že to jde ztuha, je také potřebné. Je povznášející i zpětná vazba,“ usmívá se mladá žena. Motivace je „nej“, bez ní by to Haley nezvládla. Dnes se usmívá a září štěstím. Není divu. Její příběh je důkazem toho, že s podporou ostatních a po malých krůčcích můžete dokázat cokoli. Nejen zhubnout o více než padesát kilo!

 

Jako nevěsta byla Haley opravdu nádherná!
Autor: Instagram

 

Autor: aši
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji