Kvůli její váze ji drasticky šikanovali: Teď zhubla a násilníci s ní chtějí randit!

Už za první rok se jí podařilo zhubnout 18 kilogramů. Celkově pak šlo dolů 60.
Foto: Profimedia.cz
9. října  2016 
 06:00

Představte si, že vás v pubertě na škole šikanují. Smějí se vám, nadávají vám, nenechají na vás nitku suchou. A to kvůli tomu, že máte nadváhu. Jen co zhubnete, stane se z vás rázem krásná ženská (alespoň podle tabulek současného módního diktátu) a ti agresoři vám najednou začnou nadbíhat a flirtovat s vámi. Asi jen silná povaha vydrží je odmítat s taktem. 

Emma Pope je normální, krásná ženská, za kterou se ohlédne nejeden chlap. Ti se za ní ale otáčeli vždycky, i když dříve to bylo z jiných důvodů, než že by na ni chtěli písknout, a tím jí dát najevo náklonnost. Dříve na ni pískali na znamení hlubokého opovržení. Vážila totiž 140 kilogramů. 

Tajila to před rodiči
Emma vážila 140 kilogramů.
Autor: Profimedia.cz

"Na škole jsem byla dost šikanovaná, ale doma jsem to našim nikdy neřekla. Bojovala jsem s tím sama, nechtěla jsem, aby si s tím dělali těžkou hlavu," říká třiadvacetiletá studentka medicíny. Oslovení "tlusťoška" bylo na denním pořádku, už si na to snad i zvykla. Ovšem někdy spolužáci přitvrdili a to se pak musela vyrovnávat s mnohem těžšími nadávkami. 

Jednou jí třeba řekli, že by mělo být snad i trestné mít tak velký zadek jako ona. Klasika také byla otázka: "Proč máš tak velké nohy?" Ovšem co ji skutečně dostávalo do kolen, bylo konstatování, že má až příliš krásný obličej pro tak tlusté tělo a že je ho škoda. Vše to dospělo tak daleko, že jednou při volejbale ve škole do ní opět takto začali šít a rýpat, až to musela nakonec řešit policie. 

Pravidelná strava a pohyb

V tu chvíli si Emma uvědomila, že musí zhubnout. Bylo jí sedmnáct. Omezila jídlo, naučila se jíst správně velké porce a hlavně čtyřikrát týdně začala cvičit. Během prvního roku zhubla skoro o dvacet kilogramů. A tak pokračovala dál, až se letos ručička na váze octla konečně na 77 kilogramech. Z jídelníčku vyškrtla pizzu a jiná jídla z fast foodů, přidala zeleninu, bílkoviny a hlavně pravidelnost. Nic dramatického.

Emma je krásná.
Autor: profimedia.cz
A rázem se stala středem pozornosti opět. Ale tentokrát se jí nikdo nesmál. Naopak! Ti, kdo ji šikanovali a smáli se jí, nyní za ní chodí s omluvami a chtěli by se dostat do její přízně. "Nemyslím si, že je jim to líto. Spíš se mnou jen chtějí flirtovat," říká Emma. A není se čemu divit, je z ní krásná žena.

O nápadníky není nouze

Což si uvědomují i ostatní. Proto za ní i další ženy chodí s prosbou o pomoc při hubnutí a nechávají se inspirovat jejím příběhem. Sama doufá, že tak bude inspirovat i během své kariéry. Studuje medicínu a chce být svým pacientům po boku, tou nejlepší oporou. Posměváčci, kteří se jí nyní snaží vnutit se a pozvat ji na rande, ji nechávají naprosto chladnou. O nápadníky nemá nouzi a rozhodně se nerekrutují z řad těch tyranů.

Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji