Žena s nejširšími boky na světě tvrdí: Za mou nadváhu nemůže jídlo, ale štítná žláza!

Bobby-Jo Westley se za svou postavu nestydí.
Foto: Profimedia.cz
3. července  2016 
 06:00

Jestli jste si někdy mysleli, že Tess Holliday je na plus size modelku už příliš objemná, pak jste ještě neviděli Bobby-Jo Westley. Ano, není to modelka v plném slova smyslu, ale živí se tím, že své tělo ukazuje, a najdou se tací, kterým její skutečně plné křivky skýtají erotické potěšení. 

Bobby-Jo má největší obvod pasu na světě. Do knihy rekordů se zapsala s 251,5 centimetru. Není se čemu divit, vždyť váží 222 kilogramů. Nicméně i tak si matka pěti dětí připadá sexy. Na světě se totiž najde dostatek mužů, které pohled na její četné záhyby těla vzrušuje. Teď je otázka, jestli to už není spíše úchylka. Podle jejích slov není, už mnohokrát musela odmítat žádost o ruku nebo o to, mít s daným mužem dítě.

Je téměř neuvěřitelné, že žena stále může sama chodit.
Autor: Profimedia.cz

Rozhodně ale třiačtyřicetileté Američance její postava vydělává peníze. "Se sebevědomím problém nemám, vždyť je to moje tělo. A když ho chce někdo vidět ve spodním prádle, proč ne?" osvětluje důvody, proč se za peníze před web kamerou svlékne komukoliv z celého světa. 

Neřeší budoucnost, žije okamžikem

Na internetu má svůj pořad.
Autor: Profimedia.cz

Asi před rokem byla oslovena jednou firmou, zda by nechtěla účinkovat v pořadu Ultimate Pear, kde by působila jako modelka. Díky tomuto on-line předvádění si tak přijde na slušné peníze: 2000 dolarů měsíčně. Tedy na necelých padesát tisíc korun. I když se může zdát, že nosit velikost 32 je ohromně povznášející, setkává se také s negativními reakcemi na svou postavu. I ona sama si uvědomuje, že její vzhled s sebou nese i něco špatného. 

"Vím, že ze zdravotního hlediska to asi není úplně v pořádku. Ale neřeším, co bude. Žiju teď a tady," říká matka pěti dětí. Zřejmě jí nedochází, že by neměla žít teď a tady, ale myslet na budoucnost svých dětí, které může kvůli vysoké nadváze brzy připravit o matku. Stěžuje si, že trpí velkým astmatem, často tedy lapá po dechu. Ani chůze pro ni není úplně procházka růžovou zahradou. "Jsem jen prostě pomalejší než ostatní lidé," krčí rameny. 

Zeleninové saláty? Ty miluji!
V dětství byla normální.
Autor: Profimedia.cz

Majitelka nejširších boků na světě ale tvrdí, že za to, jak vypadá, nemůže jídlo, ale její štítná žláza. Podle jejích slov jsou u ní na denním pořádku zeleninové saláty. "Miluji je, mohla bych je jíst celý den! Kromě toho mám ráda také grilované kuřecí a vepřové kotlety. Nepohrdnu ani špagetami se sýrem. Na co mě ale moc neužije, je sladké," říká.

Větší prý byla vždycky, i když ne tolik. Až vždycky během těhotenství její boky nakynuly o trochu více. Může za to prý porucha štítné žlázy. 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji