Zhubla 40 kilogramů a kolemjdoucí se jí vysmáli. Podívejte se na její reakci!

Amanda běhá moc ráda.
Foto: facebook.com
15. května  2016 
 06:00

Už od mala nás učili, že soudit knihu podle obalu se nemá. Jenže některým lidem to rodiče zřejmě neopakovali dostatečně jasně. Jako třeba páru, který se v obchodě se sportovním oblečením vysmál pětačtyřicetileté  ženě, matce dvou dětí a babičce, že je tlustá. Přitom vůbec neměli tušení, co má za sebou. 

„Podívej na ni, jak je tlustá a ještě narvaná v růžovejch legínách,“ zněla věta, která se zakousla Amandě Townsed hluboko do duše. Pronesl ji v obchodě se sportovním oblečením muž ke své ženě a společně se podivovali, kde dáma nechala soudnost. V tu chvíli by se v Amandě krve nedořezal. 

Zdání klame!

To jsou ty kalhoty, kvůli kterým se jí v obchodě posmívali.
Autor: profimedia.cz

Ano, pětačtyřicetiletá žena nevypadá, jako kdyby zrovna vypadla z první strany módního časopisu, navíc si toho je sama vědoma. Také už sedm měsíců poctivě běhá a dbá na svůj zdravý životní styl, aby se sebou něco udělala. Také se jí za těch několik měsíců podařilo zhubnout už čtyřicet kilogramů, a rozhodně ještě nekončí. 

Ve chvíli, kdy se jí ten povedený páreček vysmál v obchodě se sportovním oblečením, měla za sebou zrovna uběhnutý desetikilometrový závod. Nejapná poznámka ji tolik vrtala hlavou, že se rozhodla posměváčkům napsat na svém facebookovém profilu vzkaz. Její status má v tuto chvíli už na dva tisíce sdílení. 

Aby kalhoty ladily s tváří

"Ano, jsem velká, vážím 120 kilogramů a nosím velikost 22. A klidně si obleču růžové legíny, které pak hezky ladí s mými červenými tvářemi, když zrovna uběhnu desetikilometrový závod. Běhám už sedm měsíců a za tu dobu jsem zhubla 40 kilogramů. ...

...Byli byste zřejmě šokováni, kdybych vám řekla, že jsem právě uběhla závod. Ale představte si, i tlustí lidé mohou běhat! Dělám všechno proto, abych se sebou něco dělala. Takže příště, až se zase někomu budete chtít posmívat, nejdřív se pořádně zamyslete. I tlustí lidé totiž mají city. 

Amanda je ve svých pětačtyřiceti letech babičkou.
Autor: profimedia.cz
...Vaše narážky mě akorát posílily v mém úsilí, budu běhat dál! A abyste věděli, přikládám fotografie, jak jsem vypadala dříve a jak dnes, když se mi smějete. Doufám, že budete ve svých perfektních životech i nadále tak perfektní, abyste se nikdy nesetkali s tím, aby se vám někdo smál a vy jste se kvůli tomu museli cítit tak strašlivě jako já. S pozdravem odhodlaná Amanda Townsed," napsala ve svém příspěvku na facebooku. 

Hlavně se nenechat srazit!

Je úžasné, že se hloupými komentáři nenechala srazit na kolena, ale naopak jí to vyburcovalo k dalším výkonům, i když nebylo jednoduché se s tím srovnat. "Byla jsem motivovaná a to mě na chvíli sejmulo," přiznává. I když byste to do ní na první pohled skutečně neřekli, běh je její vášní. 

V roce 2005 uběhla maraton, i když jí to trvalo osm hodin. Poslední půlrok vstává každé ráno v půl páté a běhá pět kilometrů. Díky čemuž se jí podařilo zhubnout oněch čtyřicet kilogramů. 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji