Trenérka se chlubí dokonalým tělem pár týdnů po porodu: Cvičila tvrdě až do porodu!

...
Foto: Instagram
6. března  2016 
 06:00

Nastávající matka plnila své profily na sociálních sítích "cvičícími videi" v pokročilém stadiu těhotenství a teď se chlubí perfektně zpevněnou figurou pouhých deset týdnů po porodu. Přijde vám to normální?

Norka Inger Houghton (31) žijící v Dubaji se živí jako fitness trenérka. Nikoho tudíž nepřekvapí, že je a potřebuje být ve výborné kondici, ať se děje, co se děje. Teď už to ale dohnala trochu do krajnosti. Na svůj Instagram vkládala ještě v třicátém devátém týdnu videa, na kterých zvedá těžká závaží a dělá jeden shyb za druhým. Teprve deset týdnů po narození dcerky Kaiy má opět zpátky svou dokonalou postavu a děkuje za to prý kojení a dobré přípravě v těhotenství.

Inger byla zvyklá na vysokou zátěž, a jak sama na svém profilu píše, během těhotenství se krotila, ale devět měsíců by to bez pohybu nevydržela. Navíc měla to štěstí, že její těhotenství probíhalo bez komplikací a problémů, takže se do cvičení nemusela nutit. K aktivitě ji vedl i strach, že by mohla ztratit svou fyzičku. „Byla jsem připravená, že naberu těhotenská kila, to je normální, ale chtěla jsem si udržet co možná nejvíc svalové hmoty – jen co to půjde. To, že jsem silná, mi pomohlo vyrovnat se se změnami, které očekávání miminka přináší, i se samotným porodem,“ napsala v komentáři pod jednu ze svých fotek.

Desátý den po porodu měla Inger bříško, které by jí mohla závidět spousta žen.
Autor: Instagram

Po porodu zhubla tři kila během 11 dnů a i ona sama cítila, že to je trochu moc rychlé. Přičítá to malému nárůstu váhy v těhotenství i kojení, které udělalo svůj díl práce. „Dcera se nám narodila před Vánoci, takže jsem jedla spoustu sladkostí a čokolády, a přesto jsem hubla – kéž by to tak bylo navždy,“ posteskla si Inger svým 83 tisícům fanoušků. Ti se rozdělili – podle očekávání – do dvou táborů. Jedni ji obdivují a je jich většina, druzí jen nevěřícně kroutí hlavou nad jejím počínáním. Pro mnoho žen je jednoduše inspirací, ale najdou se i ty, které se nebojí napsat svůj názor, že její příspěvky přimějí obyčejné matky jen k tomu, aby se za své tělo styděly.

Šťastná rodinka
Autor: Instagram

Na podobné extrémně rychlé transformace jsme zvyklé u většiny supermodelek a úspěšných hereček, které se také musí brzo vrátit do formy, ve které byly před otěhotněním. Je pravda, že většina běžných žen nemá taková těla ani před těhotenstvím, natož po něm. Stejně jako u již zmíněných celebrit, tak i u Inger se přeměna zdá být neuvěřitelná. Najdou se dokonce i zlí jazykové, kteří tvrdí, že takové ženy porodí své děti předčasně, aby získaly víc času na zhubnutí. Ale do takových krajností snad trenérka Inger nezašla.

 

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji