Zhubla 64 kg: Negativní komentáře si nechala doslova uříznout z břicha!

Stephanie podstoupila plastiku břicha.
Foto: Instagram.com
19. prosince  2015 
 06:00

Stephanie Seabrook podstoupila plastickou operaci břicha. Předtím si ho popsala negativními komentáři své postavy, které slýchala během minulých let. Díky tomu se jí podařilo se přes to všechno přenést.

Stephanie Seabrook s váhou neměla problémy až do té doby, co se po maturitě dozvěděla, že se její rodiče budou rozvádět. Byl to pro ni hrozný šok a nevěděla, jak se s tím vyrovnat.

Její váha se pomalu šplhala nahoru. Když jí bylo dvaadvacet, dosáhla svého maxima, 155 kilogramů. To bylo v roce 2012. V té době se rozešla se svým přítelem a uvědomila si, kolik kil vlastně nabrala. Stoupla si na váhu a nemohla uvěřit vlastním očím. "Dostala jsem záchvat paniky, protože už jsem neměla nikoho, kdo by mě bezpodmínečně miloval," říká Stephanie.

Stephanii se podařilo shodit 64 kilogramů.
Autor: Instagram.com

Zázračná chůze

Rozhodla se tedy přehodnotit svůj životní styl. Fast foodům se vyhýbala obloukem a jejím pomocníkem v hubnutí se stala chůze. Denně nachodila okolo 5 kilometrů a postupně se jí podařilo zhubnout 64 kg. Když pomalu začala získávat zpět své ztracené sebevědomí, začala také opět randit. 

"Na svém profilu jsem měla upřímně napsáno, kolik kil jsem vážila, kolik se mi podařilo zhubnout a že teď cvičím," vzpomíná Stephanie. Směle vyrazila na rande a první otázka dotyčného zněla: "Máš na břiše takovou tu volnou, přebytečnou kůži?" Bylo to, jako by Stephanii vrazil někdo dýku do zad. Přestože se jí podařilo spoustu kil shodit, kritika se na ni valila dál.  

Foto těsně před operací, kdy Stephanie napsala na své břicho všechny ty poznámky útočící na její postavu.
Autor: Instagram.com

Povislé břicho

Stephanie se za svou kůži styděla, v létě ji všelijak zakrývala, ale negativní poznámky lidí ji dohnaly až ke krajnímu řešení. Domluvila si schůzku u plastického chirurga a už po první návštěvě byla rozhodnutá, že podstoupí plastickou operaci břicha. 

Den před operací si Stephanie domluvila ještě focení, aby měla památku na to, jak vypadala. V tom její matku napadlo, jak by mohla za všemi těmi zlými komentáři udělat jednou provždy tlustou čáru.

Stephanie se tedy rozhodla dát své zraněné city najevo a napsat je na přebytečnou kůži na břiše. "Nikdy nebudeš dost dobrá. Ani trochu sexy. Zadek na břiše," zněly nápisy na jejím břiše. Všechna negativní slova pak zmizela pryč s kůží při operaci. "Nikdy jsem nikomu neřekla, jak špatně jsem se kvůli svému břichu cítila. Tak jsem to na něj napsala, a to mi opravdu pomohlo se doopravdy přes to přenést."

Stephanie nyní jen září.
Autor: Instagram.com

Nyní je Stephanie osobní fitness trenérkou, svůj příběh zdokumentovala na svém účtu na Instagramu a sledující jí stále přibývají. Jejím cílem je lidem ukázat, že i když mají nadváhu, neznamená to, že by byli méněcennými lidmi. "Mějte rádi své tělo. Máte jen tohle jediné," vzkazuje svým fanouškům.  

Autor: luh

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji