Zhubla 76 kilo, teď se bojí, že ji manžel opustí. Je totiž na baculky

13. června  2015 
 06:00

Každá jiná žena by se radovala, když by se jí podařilo shodit nějaká ta kila. Sharon Hill (34) z britského městečka Cheltenham ale příliš šťastná není. Má totiž obavy, že se teď už svému muži nebude zdát atraktivní. Váží teď totiž "pouhých" 230 kilo.

Teď se ale bojí, že jí manžel opustí. Má totiž prý rád silné ženy.
Autor: profimedia.cz
"Vím, že Andrew má rád větší ženy, a mám velký strach, že když jsem teď hubenější, už mu nebudu připadat tak přitažlivá. Jsem rozhodně ta největší žena, se kterou kdy byl. Doufám ale, že ke mně chová stále stejné city i teď, když jsem štíhlejší. Dělá mi to starosti," svěřila se Sharon se svými obavami.

 

S Andrewem se setkala před osmi lety na webových stránkách, které sdružovaly lidi libující si v obezitě. Když se pak v březnu 2012 brali, byli nazýváni "nejtlustším britským párem". Dohromady vážili neuvěřitelných 400 kilogramů.

 

Pár měsíců po svatbě ale jejich vášeň vyhasla. Sharon začala přibírat a nakonec byla natolik silná, že ji musel její skoro poloviční manžel umývat a oblékat, protože sama to už prostě nezvládala.

 

"Neměla jsem žádný pohyb, necvičila jsem a hodně jsem jedla, takže jsem jen tloustla. Andrew mi dokonce musel pomáhat s každodenní hygienou a natahovat mi ponožky. Bylo to hrozné, naprosto ponižující. Navíc jsem věděla, jak to nenávidí," říká.

Sharon Hill vážila neuvěřitelných 300 kilo.
Autor: profimedia.cz
Sharon vyzkoušela mnoho diet, ale pokaždé těch pár těžce ztracených kilogramů rychle nabrala zpět. A k tomu ještě pěkných pár navíc. Zoufalá žádala o příspěvek na operaci ze zdravotních důvodů, ale marně. Úředníci si ji předávali "od čerta k ďáblu".

Takže když viděla inzerát na operaci, která měla být součástí televizního dokumentu, vycítila zoufalá mladá žena šanci. A uspěla. V červenci 2014 tak podstoupila bypass žaludku.

Za osm měsíců Sharon shodila neuvěřitelných 76 kilo a pořád hubne dál. Jak říká, má teď plno energie. A to dokonce i v ložnici.

 

"Všimla jsem si neuvěřitelného nárůstu mého sexuálního apetitu. Zato Andrew je čím dál tím chladnější. Když jsme se poprvé před lety setkali, bylo to skvělé. Měli jsme skutečně aktivní sexuální život, ale jak jsem začala hubnout, jako by ztratil zájem," obává se hubnoucí žena.

Čtyřicetiletý Andrew, který váží "pouhých" 172 kilo, přiznává, že byl vždycky fanouškem větších dam. Obavy své ženy ale radikálně odmítá.

"Jsem si vědom jejích obav, že od ní odejdu, když zhubne. Snažím se ji ale přesvědčit, že se to nestane. Moc se mi to ale nedaří. Možná to bylo její tělo, které mě k ní původně přitahovalo, ale z toho už jsem vyrostl. Miluji ji tak moc, že na takových věcech už mi nezáleží," tvrdí.

Sharon Hill díky bandáži žaludku zhubla už 76 kilo.
Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji