Dívka zhubla 40 kilo za rok! Přinutila ji k tomu fotka ze školního plesu

Charlotte dokázala shodit 400 kilo. Dnes je tak z boubelky štíhlá krásná dívka.
Foto: profimedia.cz
25. ledna  2015 
 05:55

Míchané nápoje jsou zrádné, nabité kaloriemi. A když je ještě doplníte půlnoční pizzou, hamburgery a hranolky, můžete si být jisti, že štíhlí nezůstanete. Na vlastní kůži to poznala i Britka Charlotte DeAbreau (24). Naštěstí se jí i díky jejímu mládí a tomu, že nepatřila mezi věčné dietářky, podařilo shodit skoro půl metráku. 

Charlotte si ráda dopřávala svůj oblíbený míchaný nápoj, který zajídala pizzou.
Autor: profimedia.cz

Čtyřiadvacetiletá Charlotte z britského Walsallu nikdy problémy s nadváhou neměla. Přibírat začala až na vysoké škole. "Najednou jsem měla naprostý pocit svobody, ovládala jsem vlastní finance. A začala jsem se stravovat pohodlně. Objednávala jsem si v noci pizzu, večeřela ve fast foodech, pila jen sladké nápoje a nejméně třikrát týdně jsem chodila na party, kde jsem ujížděla na míchaných drincích," svěřila se dívka, které se váha rychle vymkla kontrole.

 

Musela si kupovat stále větší oblečení, poslouchat narážky přátel. To samozřejmě ovlivnilo její sebevědomí. "Ruce jsem najednou měla silné jako stehna, byla jsem z toho opravdu v rozpacích. Začala jsem dokonce nosit dlouhé rukávy i v létě, protože jsem se cítila hrozně nesvá," vzpomíná Charlotte.


Charlotte shodila 40 kilo.
Autor: profimedia.cz
Jenže ani to ji nepřinutilo s tím něco dělat. Zlom nastal až v okamžik, kdy se uviděla na fotce ze školního plesu. V ten moment se rozhodla, že s tím, jak vypadá, musí opravdu něco udělat.

Navštívila místní klub, který zájemce podporuje v jejich úsilí zhubnout, začala se řídit jejich radami a jídelníčkem a už brzy viděla první výsledky. Během prvních čtrnácti dnů zhubla o celé tři kilogramy.

"Byl to pro mě obrovský úspěch. A když jsem pak viděla, jak se moje tělo mění, byla jsem odhodlaná v tom pokračovat," říká Charlotte.

 

Od jejího rozhodnutí teď uběhl rok a mladá žena je o čtyřicet kilo lehčí. Navíc se rozhodla pomáhat lidem, kteří bojují se stejnými problémy jako ona v minulosti.

 

"Ten obrovský úbytek hmotnosti mi zcela změnil pohled na život. Teď ho mám plně pod kontrolou, a navíc dělám práci, kterou miluju. Můžu totiž pomáhat druhým. A těším se na všechno, co mi budoucnost přinese," dodává.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji