Zhubla 45 kilo za 8 měsíců! Sousedka ji nazvala malým tlustým Buddhou

18. ledna  2015 
 06:00

Rádoby vtipná poznámka byla tou poslední kapkou. Během pár let se totiž její váha vyšplhala nad metrák. Stačilo ale to, aby naštvaná Natalie White Doodson (28) změnila jídelníček, a z obézní mladé ženy je zase krasavice.

Za pouhých 8 měsíců Natalie dokázala shodit 45 kilo.
Autor: profimedia.cz
Zatočit se svou nadváhou se Natalie rozhodla poté, co ji sousedka nazvala malým obtloustlým Buddhou.
Autor: profimedia.cz

 

"Jak tam tak sedíš, vypadáš jako malý tlustý Buddha, Natalie," zakřičela na ni sousedka, když seděla a odpočívala na zídce, zatímco si její pětiletá dcerka hrála opodál.

 

"Vím, že to nemyslela nijak zle, ale tahle poznámka mě nakopla, abych se sebou konečně něco začala dělat," přiznává mladá matka.

 

Osmadvacetiletá Natalie se proto hned druhý den přihlásila do programu na hubnutí a začala měnit své zlozvyky. Ze svého jídelníčku vyloučila všechny průmyslově zpracované potraviny, cukry i své oblíbené sušenky a čokoládu.

Za pouhých 8 měsíců Natalie dokázala shodit 45 kilo.
Autor: profimedia.cz
Obezita v posledních letech Natalii hodně komplikovala život. Od porodu dcerky ale svou váhu radši nesledovala. Když se pak po dlouhých pěti letech postavila na váhu, zděsila se. Při výšce 165 centimetrů totiž vážila téměř 110 kilo.

 

"Často jsem se cítila hrozně nepříjemně. Když jsme si vyšly s dcerkou na hřiště, pořád mě trápily obavy, že se zaseknu v houpačce nebo se pode mnou zlomí lavička. A dokonce jsem si všimla, že je moje malá dcera v rozpacích, když mě vidí vedle maminek, které byly o polovinu 'menší'," vzpomíná Natalie.

 

Před manželem se cítila nejistě, chybělo jí sebevědomí. Jenže rozhodnout se to řešit jí pomohl až onen nepříjemný zážitek se sousedkou.

 

"Teď je ze mě úplně nový člověk. Je to ten nejlepší pocit na světě, když vím, že pro lidi kolem už  nejsem jen 'ta tlustá'," dodává dnes už štíhlá mladá žena.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji