26 fotek před a po, které dokazují, že váha není důležitá!

Jestli vám něco zaručí dokonalou postavu, je to cvičení.
Foto: bored panda
9. ledna  2024 
 06:00

Váha je pro mnoho žen něco jako strašák! Leží celá zaprášená někde pod skříní, protože se bojíme na ni stoupnout, abychom nezjistily, že jsme zase o něco těžší. Někdo se ale váží každý den a je tím přímo posedlý. Váha přitom není vůbec důležitá! Tyhle fotky vám to dokážou.

Je dobře známo, že svaly jsou těžší než tuky. Jestliže se tedy rozhodnete hubnout zdravým způsobem a začnete ještě ke všemu cvičit, je možné, že váha vám nakonec půjde ještě trochu nahoru, pokud tuky vyměníte za svalovou hmotu.

Když přijdeme k výživové poradkyni s tím, že chceme něco změnit, vždy je s tím samozřejmě spojeno i to, jak vypadáme. Nejsme spokojené, ale to asi žádná žena nebude nikdy. Můžeme se ale přiblížit ideálu, o kterém sníme. Cvičení zpevňuje tělo, to, co se dříve nevzhledně třáslo při každém pohybu, se najednou změní v pevné svaly a vyrazit na pláž v bikinách nebo si vzít kratší sukni rázem není tak děsivá představa.

TIP NA VIDEO: Za dva měsíce dohromady 23 kilo dole!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

Stejná váha, jiné tělo

U odborníka vás na váhu samozřejmě postaví, ale dnes už existují váhy, které přečtou celé vaše tělo a rozloží výsledek vážení na několik skupin. Řeknou vám, kolik vážíte, ale také, jestli vaše tělo zadržuje vodu a jak moc, kolik máte nebezpečného tuku a kolik je normální. Také si vás odborník přeměří kolem pasu, stehen, paží a přes boky, aby bylo jasné, jak se zmenšujete, protože na váze to právě vůbec nemusíte poznat. Podívejte se na dámy, které své snažení dotáhly do zdárného konce a stále mají váhu jako na začátku.

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji