Jsem tlustá, ať už dělám cokoliv... Pomoc!

Jsem tlustá, ať už dělám cokoliv... Pomoc!
Prezentace klienta
  28. května  2018 
 12:00

Kladly jste si někdy otázku, proč vám nepomáhá žádná forma diety? Cvičíte každý den, ale nehubnete? Co s tím? Důvodem může být i přebytečná voda v těle. Ta v těle zatěžuje klouby a je i příčinou celulitidy. Špatné stravování, nemoci, málo pohybu, antikoncepce. I to jsou pak nejčastější příčiny obezity i celulitidy.

Hubnutí není jen otázkou cvičení nebo diet

Naše tělo při trávení především cukrů a sacharidů ukládá nadměrné množství vody. Kvůli tomu se pak cítíme unavení, bolí nás hlava, jsme bez energie, zatěžujeme klouby a nehubneme, i když třeba cvičíme. Co je ale nejhorší? Voda má tendenci se ukládat především v problémových partiích. To je ale pech! 

Odvodněte svůj organismus

Pro odvodnění organismu vyřaďte nevhodná jídla, a naopak do svého jídelníčku zařaďte pokrmy bohaté na vápník a draslík. Odchod vody z těla podporuje také zelený čaj, petržel, kopřiva, kofein nebo okurka. Důležitý je i pravidelný pohyb! Den si můžete zpříjemnit i lymfatickou masáží. Důležité je kombinovat různé metody, abyste dosáhly těch nejlepších výsledků.

Autor: Shutterstock

Tělo dokáže odvodnit i kvalitní doplněk stravy

Pokud zkoušíte všechno, ale kila pořád nechtějí dolů, sáhněte po kvalitním doplňku stravy. Na trhu je jich spousta, a proto vybírejte pečlivě! Ženám se osvědčují produkty s kombinací přírodních rostlinných látek a kofeinu. Tyto přípravky pak ve většině případů pozitivně ovlivňují i trávení a metabolismus. Tak na co čekáte? Začněte hubnout už dnes.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji