Tajemství dokonalé postavy Meghan: Jak to dělá, že vypadá tak skvěle?

  • Tajemství dokonalé postavy Meghan: Jak to dělá, že vypadá tak skvěle?
    29. května  2018 
     06:00

    Nejenže je vévodkyně Meghan krásná žena, které by díky jejímu mladistvému věku šestatřicet let tipoval jen málokdo, ale má navíc i perfektní figuru, na které usilovně pracuje. Co všechno jí pomáhá udržovat se v tak skvělé formě? Zkuste to jako ona!

     

     

  • Jóga

    Autor: profimedia.cz

    Novopečená manželka prince Harryho je známá pro svou vášeň k józe a pilates. Než se stala vévodkyní ze Sussexu, tak jste ji mohli na snímcích nejčastěji vidět s karimatkou na jógu v ruce. Její maminka Doria Ragland je cvičitelkou jógy, a tak k tomuto sportu vedla Meghan už od dětství. Sama vévodkyně se nechala slyšet, že má díky józe nejen větší sílu a flexibilitu, ale přináší jí také pocity štěstí a mentálního odpočinku.

  • Běhání

    Meghan Markle
    Autor: instagram.com

    Další oblíbenou aktivitou bylo pro Meghan běhání, kterému se už ale nevěnuje tak aktivně. V jednom rozhovoru uvedla, že běhání zatěžuje její kolena, a tak neběhá už tak často. Zároveň se svěřila, že běhání pro ni nebylo jen klíčem k dokonalé postavě, ale že si díky této aktivitě často provětrala hlavu, a utřídila si tak myšlenky.

  • Veganství

    Meghan Markle
    Autor: instagram.com

    O Meghan je známo, že se během týdne snaží stravovat odlehčeně, a proto sází na veganskou stravu. Díky tomu si o víkendu může dopřát těžší a kalorická jídla, mezi která patří například pokrmy italské kuchyně, kterou má Meghan moc ráda. Snaží se ale vyhýbat pokrmům z fast foodu, které by její postavě na kráse moc nepřidaly.

  • Sama si vaří

    Meghan Markle
    Autor: instagram.com

    Její další velkou vášní je vaření. Místo toho, aby se každý den stravovala v restauracích, tak si raději něco sama připraví. Nejenže má tak přehled o potravinách, ze kterých se její pokrmy skládají, ale navíc ji to i neuvěřitelně baví. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem – princ Harry ji totiž požádal o ruku zrovna ve chvíli, když pekla kuře.

  • Alkohol s rozumem

    Meghan Markle
    Autor: instagram.com

    Meghan se rozhodně netají tím, že má ráda dobré červené víno. Moc dobře si ale také uvědomuje, že se nic nemá přehánět, a proto si dopřeje jednu, maximálně dvě sklenky.

    Jak to budou mít děti vévodkyně Meghan a prince Harryho s občanstvím, se dozvíte ZDE >>>

     

     

/
Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji